NYETEKNOLOGIER

Bragd-pris henger høyt

Tore Stensvold
25. aug. 2006 - 07:14

Administrerende direktør Tore Ulstein i Ulstein Design vil ikke gi Årets ingeniøbragd alene æren for alt oppstusset om X-bow.

– Vi har fått mye blest om X-bow. Kåringen til Årest ingeniørbragd ga oss selvsagt en god del ekstra oppmerksomhet, sier Tore Ulstein.

Hedersplass

Prisen rager høyt, mener Ulstein. Også fysisk - den henger høyt og godt synlig på veggen i styrerommet.

– Teknisk Ukeblad har en stor og kompetent leserskare. Kåringen gir oss en form for kvalitetssikring og er viktig når vi skal rekruttere. Vi framstår som innovative og dermed attraktive for potensielle arbeidstakere, sier Ulstein.

Nå er det på tide å finne fram til nye kandidater til Årets ingeniørbragd.Få fram ingeniørene

Norske ingeniører beskyldes gjerne for å være beskjedne og lite synlige i hverdagen. Nå kan du gjøre noe med det. Flere steder i landet finnes det tekniske genier og bedrifter med unike produkter og løsninger som fortjener å komme fram i lyset.

Kjenner du til noen som fortjener oppmerksomhet og som tilfredsstiller kravene, send inn forslag på e-post til bragd@tu.no. Ut over høsten presenteres kandidatene fortløpende, fram til leserne avgjør ved å avgi sin stemme via våre nettsider tu.no.

På nettsiden vil du til enhver tid kunne lese mer om kandiatene og se rangering når stemmegivning kommer i gang i november.Lesermakt

Det er Teknisk ukeblads lesere samt en jury bestående av representanter fra NITO, Tekna og TUs redaksjon som avgjør hvem som vinner. Juryen siler ut kandidater og avgjør ved stemmelikhet.

Vinneren offentliggjøres i siste nummer av TU før årsskiftet.

Prisen – et innrammet diplom – deles ut under festmiddagen til Tekna/NTNU på Kursdagene i Trondheim første uka i januar.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.