Bouvet satser på automatisering

Samarbeider med Frontmatec.

Tor Einar Gudmestad og Kjetil Braadland fra Bouvet er i gang med å implementere nytt robotstyrt  kundesorteringsanlegg for Nortura.
Tor Einar Gudmestad og Kjetil Braadland fra Bouvet er i gang med å implementere nytt robotstyrt kundesorteringsanlegg for Nortura. Bilde: Arild Aarnes
19. feb. 2016 - 06:59

Bouvet og Frontmatec har inngått samarbeid om salg og leveranse av MES-plattformen GOSystems i det norske industrimarkedet. Bouvet er et norsk konsulentselskap innen IT-løsninger, rådgiving og digital kommunikasjon. Systemer for forretningsstøtte har vært selskapets hovedprodukt.

Industristøtte

– Nå ser vi at kundene ønsker tettere integrasjoner mellom de digitale støttesystemene og produksjonsutstyret, sier Ivar Kornbrekk leder for industristøtte i en pressemelding.
Frontmatec er Danmarks ledende leverandør av MES og automatisering, med 30 års erfaring.
I dag leverer Frontmatec MES, SCADA, PLS, robotstyring og annen automatisering til flere bransjer.

Vertikal integrasjon

Markedet etterspør leverandører som kan ta totalansvar for vertikal integrasjon. Bouvet er sterke på SAP, ERP og fagsystemer generelt. Frontmatec har markedsledende MES og automatiseringsteknologi samt omfattende bransjekunnskap. Sammen vil selskapene tilby total vertikal integrasjon, hvilket gir fordeler for kundene i form av optimaliserte prosesser og null feilproduksjon, papirløst og med relevante data og dokumentasjon på alle nivåer.

Les: Robot blir raskt lønnsom hos Nortura

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.