SAMFUNN

Borgerlig for ingeniører

11. sep. 2001 - 10:20

Mange ingeniører gleder seg i disse timer. Deres favorittparti gjør et brakvalg og en borgerlig regjering synes nærmere.

Leserne av tekblad.no som har deltatt i en spørreundersøkelse om hvilket regjeringsalternativ som vil sikre verdiskapingen i Norge, faller ned på enten en ren Høyre-regjering (38 prosent) eller en Høyre-regjering med støtte fra sentrum (21 prosent). En ren Arbeiderparti-regjering får støtte fra 32 prosent av leserne.

I en undersøkelse Nito har gjort blant sine medlemmer, sier 25 prosent at de ville stemme Høyre, mens 16 prosent holdt en knapp på Jagland og Stoltenbergs parti. KrF fikk støtte fra ni prosent av Nito-medlemmene, mens SV slo FrP med ett prosentpoeng og får oppslutning fra 5 prosent av Nito-ingeniørene.

Høyre-lederen sier til Nito Refleks at han tror ingeniørene stemmer Høyre fordi partiet satser bevisst på nyskaping og vil øke satsingen på realfag.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.