NYHETER

BMO og Consolvo leder i Midt-Norge

BMO Entreprenør og Consolvo har gitt de laveste anbudene på bruvedlikehold i Region Midt de neste to årene. BMO vil ha 29,812 millioner kroner for betongbruene, Consolvo vil ha 19,654 mill. for stålbruene.

Den kjente Skarnsundbrua i Inderøy er en av de store bruene i Region Midt. (Foto: Google)
Den kjente Skarnsundbrua i Inderøy er en av de store bruene i Region Midt. (Foto: Google)
20. jan. 2014 - 12:41

Fire entreprenører ga pris på betongjobben. De som ligger bak lederen er Betongrenovering Rehab fra Narvik (31,142 mill.), Consolvo (32,717 mill.) og Mesta (56,493 mill.).

På ståljobben er det gitt fem anbud. Bak Consolvo følger BMO Entreprenør (21,478 mill.), Ommen & Møller fra Danmark (23,774 mill.), Brumaling AS fra Grong (25,199 mill.) og UniProtect fra Fusa (29,615 mill.).

Oppdragene gjelder alle bruer som er lengre enn 2,5 meter på riks-, fylkes- og europaveger i Møre og Romsdal, Sør- og Nord-Trøndelag.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Når kontrollen av anbudene er fullført, er det ikke bare vinnerne som kan se fram til kontrakter. De som får andreplassene får like mye å gjøre.

- Vi mener at oppgavene blir for store for én entreprenør, derfor deler vi dem likt på de to som ligger lavest i hver konkurranse, sier lederen for bru- og fergekaiseksjonen i Region Midt, Jørn Arve Hasselø. - Vi gjorde det samme forrige gang disse oppdragene ble utlyst, og vi er veldig fornøyd med det arbeidet entreprenørene har gjort.

Forrige utlysning gjaldt årene 2010 og 2011. Vegvesenet hadde opsjon på å forlenge dem med et år om gangen i inntil to år. Opsjonene ble benyttet. De samme betingelsene om opsjon gjelder for de oppdragene som det har vært ute på anbud nå.

BMO Entreprenør fikk en betongkontrakt og en stålkontrakt etter forrige utlysning. Den andre betongkontrakten gikk til Consolvo, Brumaling fikk den andre stålkontrakten.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.