Bluetooth-adapter for mobilt sluttutstyr

Bluetooth-adapter fra Phoenix Contact
Bluetooth-adapter fra Phoenix Contact
8. apr. 2016 - 07:00

De kabelløse forbindelsene fra Phoenix Contact sørger for en mer praktisk betjening ved styre- og reguleringsprosesser i industrielle omgivelser, skriver selskapet i en pressemelding.

µUSB- eller S-Port

Adapteren finnes som tilbehør for produktene Mini Analog Pro, Mini Analog, PLC logic og interface system Gateways. Avhengig av type utstyr kan den kobles til enten via µUSB- eller S-Port-grensesnittet. Hvis en PC eller laptop benyttes i forbindelse med konfigureringen, bør også vedlagte PC-adapter benyttes for å oppnå feilfri kommunikasjon. Den kobles til en ledig USB-kontakt på PC-en. En driver inngår i programvareløsningene til enhetene som skal programmeres.

Se også: Sikringsklemme kobles uten verktøy

Apper  tilgjengelige

For produktseriene Mini Analog Pro og PLC logic finnes det i tillegg gratisapper som kan lastes ned fra respektive Store for Android eller iOS. Dermed kan enhetene parametriseres og overvåkes. Brukeren henter opp prosessverdier både raskt og ukomplisert fra anlegg i drift og kan gripe direkte inn i applikasjonen.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.