KRAFT

Blir global utviklingssjef

NY JOBB: Adm. direktør Per-Otto Wold i norske Point Carbon blir Thomson Reuters nye globale utviklingssjef for energisegmentet.
NY JOBB: Adm. direktør Per-Otto Wold i norske Point Carbon blir Thomson Reuters nye globale utviklingssjef for energisegmentet. Bilde: CAMILLA AADLAND
Mona Sprenger
1. juli 2010 - 14:33

Administrerende direktør Per-Otto Wold i norske Point Carbon blir Thomson Reuters nye globale utviklingssjef for energisegmentet.

– Det blir spennende det, sier Per-Otto Wold til Teknisk Ukeblad.

Kjøpt opp

Point Carbon Som har spesialisert seg på analyser og nyheter innen internasjonale klima- og energimarkeder, ble nylig kjøpt opp av Thomson Reuters, et av verdens største informasjonsselskaper.

– Det har vært en positiv opplevelse så langt. Integrasjonen går fint, forteller Wold, som i sin nye stilling vil fortsette å jobbe med å gjøre energimarkedet i USA mer transparent.

– Vi er begeistret

– Det er et prosjekt som vi har hatt gående en stund. De kom opp i forbindelse med finansreformen i USA. Jeg vil også jobbe med realtime manipulering av kraftverk og en mer strategisk utvikling av karbonmarkedet, opplyser han.

Shaun Sibley, leder for Thomson Reuters energi- og ressursavdeling er fornøyd med å ha fått nordmannen med på laget.

– Per-Otto har en fantastisk evne til å forvandle ideer til verdier. Vi er begeistret for at han nå skal overføre sin ekspertise til vår virksomhet, sier Sibley til NTB.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.