MOBIL

Bli medlem i forumet!

Vi ønsker deg som forumbruker!

Marius ValleMarius ValleJournalist
1. okt. 2009 - 13:51

Mobili.no er en nystartet nettportal for deg som er interessert i mobiltelefoner, teknologi og mobile løsninger. En viktig del av satsingen er diskusjonsforumet vårt, der leserne kan dele erfaringer, krangle, komme med råd og generelt ha gode diskusjoner med likesinnede. Brukerbasen vår er i skrivende stund ganske så tom, så vi håper virkelig du blir med oss videre.

Å komme i gang med forumet er enkelt:

– Klikk på forum-fanen øverst på denne siden (Du kan også klikke her)

– Klikk på “registrer ny bruker”

– Følg den angitte registreringsveiledningen

– Aktivér medlemsskapet ditt ved å gå inn på e-postkontoen du oppgav, og klikk på valideringslenken

– Logg inn og slå deg løs!

Du kan være med å forme forumet

I tillegg til å være en diskusjonskanal for leserne seg i mellom, vil også vi i redaksjonen bruke forumet aktivt som kommunikasjonskanal mot leserne. Alle artikler som postes på forsiden av Mobili.no, vil automatisk generere en ny tråd i forumet, der du som leser kan komme med kommentarer til saken. Kommentarfeltet under alle artiklene våre er direkte knyttet til forumet, så det kreves at du er medlem for å kommentere artikler.

Vi vil følge ekstra godt med på hvordan aktiviteten i forumet utvikler seg nå i starten, og vi skal selvsagt lytte til alle tilbakemeldinger vi får fra brukerne. De faste kategoriene du kan se i dag, er på ingen måte det endelige resultatet blir seende ut. Vi vil fortløpende gjøre justeringer for å forbedre forumet, basert på responsen fra medlemmene våre.

På sikt håper vi å bygge opp et solid, sosialt nytteverktøy der du kan få svar på alt du måtte lure på, enten det gjelder valg av mobiltelefon eller problemer med e-postklienten på Android-telefonen din.

Før du tar i bruk forumet, håper vi også du tar deg tid til å lese gjennom retningslinjene. Dersom alle følger disse, vil det bidra til å gjøre forumet til en hyggelig og nyttig møteplass for mobilinteresserte.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.