T2

Bli familiens regissør

18. aug. 2004 - 13:00

Da er kanskje en skikkelig programpakke for videoredigering det du trenger. Adobes nye samlepakke Adobe Video Collection 2.5 burde gjøre susen.

Her har de samlet det du trenger av programvare for å redigere video, lyd, skape effekter og brenne hele stasen til DVD.

Til sammen koster programmene hårreisende mye, men Adobe har skjønt at ved å selge programvare i samlepakker kan de klø kundene på ryggen og bli klødd tilbake.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Til sammen koster den nye samlingen 11.100 kroner, men det burde holde deg sysselsatt minst frem til neste sommer, og da kommer sikkert en ny versjon som du bare mååå ha.

I tillegg til prisen er den store nyheten at programmene kommuniserer mye bedre med hverandre. Dessuten er grensesnittene er harmonisert slik at du slipper å tilbringe all fritid sammen med de fire ulike manualene.

Premier Pro 1.5 er selve moderskipet for digital video. Terskelen er nok litt høyere enn med billigprogrammene, men så er det nesten ikke noen grenser for hva du kan få til med litt selvstudium.

Når du tar i bruk After Effects 6.5, som har et vell av tekst og videoeffekter, kan du fiffe opp de mest langdryge filmscenene fra sommerferien til glede for slekt og venner.

Lyden redigerer du i Audition 1.5 og helt til slutt komponerer du alt og foreviger din digitale kreasjon på DVD med EncoreDVD. Lykke til!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.