KRAFT

- Ble mobbet av Arnstad i årevis

Eli Arnstad ga seg som administrerende direktør i Enova før jul i fjor etter påstander om mobbbing. Nå er det klart at Nils Kristian Nakstad blir hennes etterfølger.
Eli Arnstad ga seg som administrerende direktør i Enova før jul i fjor etter påstander om mobbbing. Nå er det klart at Nils Kristian Nakstad blir hennes etterfølger. Bilde: Thomas Rasmus SKaug/Scanpix
Dag Yngve Dahle
10. apr. 2008 - 08:46

- Jeg har ikke bare følt mobbing, men jeg har opplevd å ha blitt trakassert, fryst ut og behandlet dårlig over svært lang tid, sier Anne Merethe Kristiansen til Dagens Næringsliv.

Ikke hevn

Kristiansen legger til:

- Jeg er ingen svak person, og har ikke noe ønske om å fremstå som det. Men for meg er det helt avgjørende at man som ansatt har rett til et godt og lovlig arbeidsmiljø. Jeg har ikke noe hevnmotiv overfor Eli Arnstad, da hadde jeg kunne snakket med pressen for lenge siden. Det har ikke manglet på tilbud, og konfliktene i Enova har vært kjent i flere år, også for styret. Jeg har i likhet med andre ansatte, tillitsvalgte og verneombud ønsket å sørge for en ordentlig behandling og endelig løsning på de grove arbeidsmiljøproblemene vi har hatt i Enova, sier Kristiansen.

Hun sier at den dårlige behandlingen begynte da hun ikke ville la seg presse ut av Enova.

Haga innrømmer lovbrudd

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.