DATATELE

Birdstep flyr etter svensk selskap

PÅ MANGE HENDER: Birdstep har etter hvert fått mange mobiloperatører som kunder. med oppkjøpet av ServiceFactory får de flere store og viktige kunder på lista.
PÅ MANGE HENDER: Birdstep har etter hvert fått mange mobiloperatører som kunder. med oppkjøpet av ServiceFactory får de flere store og viktige kunder på lista. Bilde: Colourbox.com
Trond Heggelund
15. mai 2007 - 09:47
Vis mer

Nyheten om oppkjøpet ble presentert på en presse- og analytikerkonferanse tirsdag morgen.

ServiceFactory, som har hovedkontor i Stockholm, setter mobiloperatører og tjenestetilbydere i stand til å levere og enkelt håndtere brukervennlige bredbåndsløsninger gjennom en skalerbar serverløsning som er utviklet for storskalabruk.

Oppgjør i Birdstep-aksjer

Birdstep kjøper ServiceFactory for totalt 102, 2 millioner kroner med oppgjør i Birdstep-aksjer.

Tegningskursen er satt til 11,45 kroner per aksje, tilsvarende gjennomsnittkursen de siste 30 kalenderdagene før avtalesigneringen.

Vil øke slagkraften

- Vi er svært fornøyd med å få ServiceFactory med på vår videre ferd. Selskapet styrker Birdstep med kjernekompetanse innen serverområdet, noe som gjør det mulig for oss å øke slagkraften mot markedet innen avanserte tjenesteløsninger, samt innen ytelses- og tjenestehåndtering for våre kunder, sier administrerende direktør Petri Markkanen i Birdstep Technology.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.