DATATELE

Billige og nyslipte diamanttelefoner

NYSLIPT OG KANTETE: Nokia 7500 Prism er ikke som mobiltelefoner flest. Skal bli morsomt å teste SMS-kjappheten på denne nyvinningen.
NYSLIPT OG KANTETE: Nokia 7500 Prism er ikke som mobiltelefoner flest. Skal bli morsomt å teste SMS-kjappheten på denne nyvinningen. Bilde: Nokia
Trond Heggelund
7. aug. 2007 - 15:22

Nokia kommer med to nye motetelefoner innenfor Nokia Prism-kolleksjonen; Nokia 7900 Prism og Nokia 7500 Prism.

Begge har et futuristisk utseende. Dette er reflektert i det spesielle diamantslipte tastaturet.

Tastaturet har en 3D-struktur og er inspirert av ulike kunstuttrykk innenfor progressiv arkitektur, som for eksempel München stadion, Bank of China og Pradas butikk i Japan.

3G-doning

Nokia 7900 Prism har en slank, lakrisfarget front og er forsterket med aluminium på sidene. Nokia Prisms diamantslipte design preger hele telefonen. Skjermen er utstyrt med et organisk LED-lys som sender ut ulike typer grafikk.

Den ”levende” bakgrunnen forandrer seg i løpet av dagen i forhold til tiden, batteri og signalstyrke. På den måten er hver skjerm unik.

Strålefare

3G-telefonen Nokia 7900 Prism er utstyrt med 49 illustrasjonsfarger. Den fargen du velger stråler under det grafiske tastaturet og fra LED-skjermen.

Fargen vises også på toppen av telefonen samt som et pulserende signal ved ubesvarte anrop eller mottatt SMS når telefonen er avslått.

Prisen vil være rundt 4 200 kroner

Musikk-nalle

Nokia 7500 Prism er Nokia 7900 Prisms søster. Enheten har et sort, glatt eksteriør og sterke fargenyanser.

Nokia 7500 Prism har et kamera med to megapiksler og blits, den kan også ta opp videosnutter og spille musikk i opptil ni timer.

I tillegg til unikt design har også denne kolleksjonen brukervennlige musikk- og kamerafunksjoner.

Prisen vil være rundt 2 200 kroner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.