T2

Billig-Office med noko attåt

Den nye Works Suite 2004 fra Microsoft til 1395 kroner inneholder Word, riktignok XP- versjonen og en hel del andre godsaker som er mer anvendelige for mange hjemmebrukere enn full Office.

Du blir eier av et litt nedtrimmet regneark og en database som begge sikkert har mye mer funksjonalitet enn du noen gang kommer til å trenge.

Er du ikke av nerdetypen, kan du støtte deg på de over 500 malene som følger med. Blir de for vanskelige, er det på tide å selge PC-en.

Men det er mer! CD-leksikonet Encarta gir deg 34.800 artikler om alt du måtte lure på. Er du kjapp og leser 10 artikler i timen, har du kontinuerlig underholdning i nesten et halvt år, men da har du ikke tid til å spise og sove.

I tillegg følger kart, lyd, video og annen multimedieinformasjon. Programmet Photo standard hjelper deg med de digitale bildene dine og tar bort røde blitzøyne på hele slekta, slik at de ser presentable ut når du skriver dem ut som postkort, kalendere osv.

Og skal du på tur i utlandet, får du AutoRoute som har detaljerte kart over hele Vest-Europa.

Vil du heller bli hjemme i vårt eget utenforland, bør du helst holde deg til Oslo og Akershus. Resten av den geografiske informasjonen er temmelig tynn i årets utgave.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.