BILDESERIE: Sjekk den TV-en

ELEKTROSTATISK: Oslo Spektrum er fylt til randen med produkter fra alle Experts leverandører. I dag fikk leverandører og presse slippe inn for å se på godsakene. Publikum slipper ikke inn før til helgen. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
MULTIOPPGRADERT: Electrolux AEGs nye oppvaskmaskin har roterende vanndyser oppå den eksisterende roterende vanndysen. Det skal gi bedre vaskeresultater. I tillegg er maskinen både stillere og større enn hva som er vanlig. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
IPOD-KLAR: Kjøleskap fra Gorenje med iPod-docking. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
STØVSUGER: Samsungs Roomba-konkurrent Navibot var selvfølgelig på plass. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
STORE: Det var også det meste annet av Samsung-produkter... (Bilde: Stein Jarle Olsen)
...blant annet den sylferske toppmodellen Galaxy S, med fire tommers AMOLED-skjerm, Android 2.1 og Snapdragon-prosessor. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
SYLTYNN: Samsung viste også frem en preproduksjonsmodell av nykommer-TV-en UE46C9005. Den har 200Hz-teknologi, 3D-støtte og er bare 0,8 cm (!) tykk. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
SKEIV: TV-en er så fersk at den er satt sammen for hånd. Legg derfor merke til svaien i toppen. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
IPS: Panasonic satser på LCD-paneler av typen IPS i sin nye L42D25-TV. Det er samme typen som blant annet sitter i iMac-skjermene. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
GODVINKEL: IPS-paneler gir blant annet fantastisk innsynsvinkel. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
RESISTENTE: Olympus' tøffeste kameraer tåler det aller meste. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
FRELST: De bilspillinteresserte kan finne sitt mekka på Elektrofil. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
PÅ PLASS: Apple var selvfølgelig til stede. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
TAM: Det var også HP, som blant annet viste frem sin nye Vivienne Tam-designede gyldne netbook. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
GULL: Vivienne Tam-maskinen er gullfarget også på innsiden. For øvrig har den relativt vanlige spesifikasjoner, med 10-tommers skjerm, Atom-prosessor og 1 GB RAM. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
MEGANETBOOK: Asus viste frem sin Eee 1201N, som nærmest bryter grensene for netbooks med sine 12 tommer. Uheldigvis har den bare Atom Z520-prosessor. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
MER EEE: Asus vil ha flere jenter over på netbook-maskiner, og frir derfor med sin Karim Rashid-designede Eee 1008PKR. Den er rosa både inni og utenpå. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
FANGER KULER: Casio Exilim EX-FH100 er ikke som andre kameraer. I tillegg til å ta vanlige bilder og HD-video kan det ta superkjapp video i opptil 1000 bilder i sekundet. Det er nok til å filme hva som skjer når en geværkule går gjennom et eple. Kameraet kan også ta vanlige bilder med en hastighet på 40 bilder i sekundet. Her trengs det ikke noen blunkeautomatikk eller andre fiksfakserier. Bare sorter ut det beste bildet fra serien. (Bilde: Odd Richard Valmot)
GRIS: iPig er en iPod-høyttaler med et noe spesielt design. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
SLIDE: Nokias nye 6700 Slide er tydelig iPod Nano-inspirert. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
ENORM: Panasonic har med seg sin gigantiske 103 tommer store plasmaskjerm til Elektrofil. Den bruker de til å demonstrere 3DTV. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
KAPSELKAFFE: Ny design på noen av Nespressos kaffemaskiner. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
INDUKTIV: Kenwoods nye kjøkkenmaskin-toppmodell har en røremotor på hele 1500 watt. I tillegg har den induksjonsoppvarming av bakebollen, som gjør at du kan koke samtidig som du rører. Men herligheten er ikke billig; 12000 kroner. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
BAKLYS: Ambilight er blitt ett av Philips' fremste varemerker. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Electrolux nye UltraSilencer-støvsuger hevdes å være verdens stilleste, med et støynivå på magre 68 desibel. Teknisk Ukeblads utsendte hørte på den, og med denne kan du nesten støvsuge mens maken sover. (Bilde: Stein Jarle Olsen)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå