BILDESERIE: Se Oslo i 3D

SÅNNJA: Slottet i 3D på Google Earth. (Bilde: Google)
HER ER DET GODT Å SITTE: Stortinget er i lag med Slottet den Oslo-bygningen som er mest forseggjort i 3D på Google Earth. (Bilde: Google )
NABOEN VÅR: Coluseum Kino har verdens største THX kinosal. I bygningen bak til venstre finner du redaksjonen til verdens eldste polytekniske magasin. Teknisk Ukeblad er 154 år, men bygningen vi er i (Wahl-gården) er betydelig yngre. (Bilde: Google)
ROMSERVICE: Radisson SAS Scandinavia Hotel er ikke Oslos peneste bygning, men de ser nok reklameverdien i å være med på Google Earth i 3D. (Bilde: Google)
UMODERNE: Oslo Sporveier - eller Ruter som de heter nå - holder ikke rutetider og er heller ikke oppdatert med de siste T-bane vognene i 3D. (Bilde: Google)
HELT RETT: Borgarting Lagmannsrett er i 3D på Google Earth. (Bilde: Google)
KONFLIKTFYLT: I Teatergata 5 finnes blant annet Konfliktrådet og departementale kontorer. Men de gjør deg godt i 3D. (Bilde: Google)
SVEITSEROSTEN: Rådhuset er selve bildet på Oslo. Og i Google Earth skinner den mot deg i 3D. (Bilde: Google)
MORN DU!: Ullern vidregående skole er den bygningen i Google Earth som er minst forseggjort. Men skoler skal kanskje være nitriste? (Bilde: Google)
STYGGEST: Oslo Plaza Og Postgirobygget ser grusom ut i virkeligheten. Og bedre blir det heller ikke i 3D... (Bilde: Google)
NEDSNØDD: Den nye Operan har fått mye oppmerksomhet i det siste, men på Googe Earth er de ikke i 3D. Når arkitektkontoret Snøhetta og Opera-ledelsen har kommet seg etter åpningsfesten kunne det vært en ide å lage praktbygget også i 3D på Google Earth. (Bilde: Google)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå