BILDESERIE: Rapport fra CES 2012

Vi har vandret CES-gulvet i en hel uke - her er noe av det vi så.

Sonys virtual reality-sett er ikke lenger en fjern framtidsvisjon. Settet har en liten HD-oppløst 3D-skjerm for hvert øye, pluss virtuell 5.1-lyd. Vi så et klipp fra Smurfene, og lot oss imponere både av bilde-, lyd- og 3D-kvalitet, men syntes settet var vel tungt for å ha på lenger enn i få minutter. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Sonys nye Crystal LED-teknologi skal være den første ikke som ikke trenger noe eget baklys. Teknologien skal gi store forbedringer i bildet sammenlignet med dagens LCD-TV-er, ifølge Sony, som viste frem sin 55-tommers prototyp. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Sony annonserte at de bringer sin Spotify-konkurrent Music Unlimited til Norge, Sverige, Danmark og Finland. Premium-varianten vil koste deg 89 kroner i måneden, og Sony har 12 millioner låter å by på. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Ultrabook ble ikke uventet et av de store stikkordene på årets CES. Her Acers nye Aspire S5, som ifølge Acer er den tynneste av dem alle. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Dell lanserte også sin ultrabook - XPS 13. Den får gorillaglass og passer i et kabinett som er 15 prosent mindre enn konkurrentene, selv med like stor skjerm. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
HPs ultrabook Folio. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
LGs ultrabook. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Samsungs ultrabook-variant kan fås med optisk drev og i både 13- og 14-tommer. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Samsungs luksus-PC Series 9 fikk en solid oppdatering og en ny 15-tommers-modell. Den veier kun 1,6 kilo. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Den største i 9-serien passer i et kabinett som normalt ville huset en 14-tommers skjerm, ifølge Samsung. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Acer viste frem sitt nye superbrett, med firekjernet prosessor og full HD-skjerm. Om det noen gang kommer på markedet er imidlertid usikkert. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Fujitsus firekjernede supermobil lå godt sikret bak glass. Den har en 4,6-tommers skjerm, kamera på 13,1 megapiksler, støtte for LTE og er både støv- og vanntett. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Fujitsu kunne også by på den tynneste smarttelefonen. Den er 6,7 millimeter tykk, veier 105 gram og har 4-tommers skjerm med 480x800 i oppløsning. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Om du har savnet å ha med deg nettbrettet ditt i badekaret, kan Fujitsus nye være noe for deg. Det er nemlig vanntett og kan styres via gester. Spesifikasjonene er ellers relativt normale - 10,1-tommers skjerm, 597 gram og LTE-støtte. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Intels nye referansetelefon ble lansert på CES, selvfølgelig med Intels egen Medfield-prosessor. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
LG begynner virkelig å få sving på sin passive 3D-teknologi. "Wow"-frekvensen blant publikum var relativt høy, og vi følte nærmest at vi måtte dukke for ikke å få ting i hodet. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
LGs nye 84-tommers 4K-tv er ganske massiv. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
LG måler sine største kjøleskap i hvor mange gelebønner de får plass til. 264863 er tallet her. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
LGs nye Blast Chiller-teknologi lar deg kjøle ned en brusboks på fem minutter eller en flaske vin på sju minutter. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Vi snek oss opp på scenen for å få det første bildet av LGs nye OLED-TV i profil. Den måler bare 4 millimeter. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Samsung vil selvfølgelig ikke være så mye verre. De lanserte også en 55 tommer stor OLED-prototype på CES. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Samsung og LG har tenkt i like baner også når det gjelder TV-ens utvidede funksjoner - begge viste nemlig frem et "Kinect-inspirert" system. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Nvidia Tegra 3-prosessorer vil finnes i alt fra mobiltelefoner til nettbrett og til og med i bilen din. På CES demonstrerte Nvidia brikkesettets spillkapabiliteter. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Sennheiser lanserte sin nye semi-toppmodell HD700. Vi rakk bare å prøvelytte kjapt, men lot oss utvilsomt imponere. Settet har en veiledende pris på $999. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Prototyp på dedikert videokonferansebrett fra Panasonic, som ellers hadde et svært nyhetsfattig CES. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Bambus-tilbehør fra Impecca. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
Og hva gjør du hvis du ikke har allverden å vise frem? Du hyrer selvfølgelig inn noen halvnakne dansere for å fange litt oppmerksomhet. (Bilde: Stein Jarle Olsen)
For ordens skyld: Det de skulle promotere var en bluetooth-høyttaler til bilen. (Bilde: Stein Jarle Olsen)

Vi har vandret CES-gulvet i en hel uke - her er noe av det vi så.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå