BILDESERIE: Nokia går for kart og info-deling

FINN VEIEN TIL HOTELLET: Nokias nye karttjeneste er nyttig for alle surrehuer som ikke vet hvor de er eller hvor de skal. (Bilde: Nokia)
DEN NYE VEIVISEREN: Nokia 6210 Navigator leveres med Nokia Maps 2.0, også lansert i dag, og har full stemme- og visuelt basert veiviser uten ekstra kostnader. Nokia 6210 Navigator er ventet i 3. kvartal 2008 med en estimert pris på 2 412, eksklusiv skatter og subsidier. (Bilde: Nokia)
ALT HAR EN BAKSIDE: Og når det gjelder Nokia 6210 så ser den slik ut. Legg merke til kameraet. (Bilde: Nokia)
DEL INFORMASJONEN: Med Nokia N78 og en PC kan du lett dele informasjon med andre via webben. (Bilde: Nokia)
HVA GJØR NABOEN?: Og slik ser det ut på webben når du har delt ut boilder og annen moro. (Bilde: Trond)
ET LIVSSTILSPRODUKT: De første bildene av Nokia N78. Dette er en multimediamaskin som kombinerer musikk, navigasjon og fotografi med mobilitetens fordeler. (Bilde: Nokia)
MED DEG OVERALT: Nokia N78 er designet for å benytte Nokias nye tjenester, inkludert Nokia Music Store, Nokia Maps og Share on Ovi. Nokia N78 er ventet i handelen i løpet av andre kvartal 2008. (Bilde: Nokia)
HAR DET MESTE: Nokia N78 inneholder en kraftfull rekke teknologier, inkludert A-GPS med gratis Nokia Maps, WLAN og høyhastighets 3G-tilgang, et 3.2 megapiksel kamera med Carl Zeiss opptikk, samt støtte for mikro-SD minnekort, for tiden tilgjengelig i opptil 8 gigabytes, for å lagre musikk og andre media. (Bilde: Nokia)
PRIVAT KRINGKASTING: Andre nyheter i N78 er geotagging av fotografier samt integrert FM-sender som gjør det mulig å spille musikk på enhver FM radio, i bilen eller hjemme. (Bilde: Nokia)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå