BILDESERIE: Lanserte Nokias nye supertelefon

FIRST LOOK: Niklas Savander fra Nokia-ledelsen hadde stinn brakke av presefolk da han for første gang viste fram N96 under Mobile World Congress i formiddag. (Bilde: Trond Heggelund)
GOD LAGRING: Det store minnet kan lagre opp til 40 timer video. Lagringskapasiteten til Nokia N96 kan utvides ytterligere med et microSD-kort (kjøpes i tillegg), som for eksempel nye Nokia 8GB microSDHC Card MU-43, som øker det tilgjengelige minnet til Nokia N96 til 24 GB totalt. (Bilde: Nokia)
HAR DET MESTE: Nokia avduket i dag, en multimediamaskin optimal for video og TV. Med en stor 2.8¿ skjerm, 16 gigabyte internminne, støtte for høykvalitets video i en rekke format og toveis skyvefunksjon (Bilde: Nokia)
IKKE BILLIG: Nokia N96 forventes å leveres i tredje kvartal med en beregnet utsalgspris på 4 422 kroner før skatter og subsidier. (Bilde: Nokia)
SMART LØSNING: For ekstra komfort har Nokia N96 et lite støtteben på baksiden som tillater håndfri visning av video. (Bilde: Nokia)
ØREGODT: Slik ser øretelefonene til Nokia N96 ut. Det trekker ned at Nokia ikke har klart å lage "kladden" med mikrofon mindre. (Bilde: Nokia)
VIDEO OVERALT: Nokia N96 har et 5 megapiksel kamera med Carl Zeiss optikk, blits og videolys. Kameraet gir DVD-opptak i kvalitet tilnærmet DVD med 30 bilder per sekund. (Bilde: Nokia)
FINN FREM: Nokia N96 støtter naturligvis Ovi-familien av Nokias internett-tjenester, inkludert kart, musikk, deling av media med mer. (Bilde: Nokia)
DEL INFORMASJON: Med den integrerte A-GPS-funksjonen nå ¿geotag¿e¿ sine bilder med informasjon om posisjon og dele dem med andre på nett. (Bilde: Nokia)
UNDERHOLDNINGSNALLE: Nokia N96 har selvsagt musikkspiller. (Bilde: Nokia)
PÅ NETT HELE TIDEN?: Å koble seg til internett går raskt og enkelt. Nokia N96 støtter vanlige videoformater som MPEG-4, Windows Media Video og Flash Video, og gjør det enkelt å se favorittvideoene. Det å overføre og få tilgang til videoer går raskt med høyhastighets USB 2.0-tilkobling og WLAN- og HSDPA-støtte. (Bilde: Nokia)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå