BILDESERIE: Kjendiser på tidenes spillfest

GLAMOUR: Aylar Lie, som opprinnelig heter Sharareh Dianati, var en av de mange kjendisene som var med på tidenes spillfest i Holmenkollen da Age of Conan ble lansert. (Bilde: Trond Heggelund)
SATT PÅ TRONEN: Conan var i godlune da han overvåket hva festdeltagerne foretok seg i Holmenkollen. (Bilde: Trond Heggelund)
IKKE TULL MED MEG: En av damene til Conan på festen i Holmenkollen. Mer enn 1 million mennesker har skrevet til FunCom at de vil teste betaversjonen av Age of Conan. (Bilde: Trond Heggelund)
SITTENDE STAND-UP: Komiker Christer Torjussen var med på lanseringsfesten til Age of Conan. (Bilde: Trond Heggelund)
I MATFATET: Aylar Lie testet ut den spesielle Conan-menyen som ble servert under lanseringsfesten i Holmenkollen. (Bilde: Trond Heggelund)
GIRLPOWER: Spillbransjen er en mannsdominert bransje, men under lanseringsfesten i forbindelse med Age of Conan var det mange jenter tilstede. (Bilde: Trond Heggelund)
SPILLSJEFEN: - Jeg er en total nerd, sa spillregissør Gaute Godager (til høyre) til de fremmøtte journalistene under lanseringen av Age of Conan. Her er han avbildet på lanseringsfesten i Holmenkollen. (Bilde: Trond Heggelund)
STADIG LIKE BLID: Idol-dommer Asbjørn Slettemark var tilstede på lanseringfesten til Age of Conan. (Bilde: Trond Heggelund)
GØY PÅ LANDET: I Holmenkollen var det rigget opp en teltleir i forbindelse med lanseringen av Age of Conan. (Bilde: Trond Heggelund)
POPULÆR SPILLSJEF: ITavisen.no videointervjuer spillregissør Gaute Godager i FunCom, det norske selskapet som står bak Age of Conan.
LIVE: I Age of Conan er det to og halv time storskjønn spillmusikk. I Holmenkollen ble noe av dette fremført. (Bilde: Trond Heggelund)
MINNE FOR LIVET: Mange utenlandske journalister og festdeltagere sørget for å få tatt et bilde av seg selv med spillfigurene fra Age of Conan. Legg merke til hodet som er på spidd til høyre. Ikke noe for sarte sjeler... (Bilde: Trond Heggelund)
PÅ SPIDD: Journalister er noe herk. Derfor er det like godt å få dem spiddet under lanseringen av Age of Conan. (Bilde: Trond Heggelund)
BANG!: Første del av lanseringsfesten - før nachspillet og Turboneger-konserten startet - ble avsluttet med et heidundrande fyrverkeri. (Bilde: Trond Heggelund)
FYRVERKERI PÅ OSLOS TAK: Hele hovdestaden kunne legge merke til at Age of Conan var lansert etter fire og halvt år med utviklingstid. (Bilde: Trond Heggelund)
NED I DET UKJENTE: Festdeltagerne ble sluset ned i "underverden". Et varmt sted det faktsik var morsomt å besøke. (Bilde: Trond Heggelund)
PÅ VEI NED TIL HELVETE: Festdeltagerne i den smale korridoren som førte til "underverden". Innenfor ventet det full fest, Hank von Helvete, Turboneger og rock´n´roll. (Bilde: Trond Heggelund)
STINN BRAKKE: Lokalet i "underverden" var tilfeldigvis besmykket med store videoskjermer der spillscener fra Age of Conan ble vist. I bakgrunnen er scenen. (Bilde: Trond Heggelund)
PRETTY IN PINK: FunCom hadde fått til en boduar- og haremstemning i "underverdenen" på nachspillet. (Bilde: Trond Heggelund)
MED PÅ NOTENE: Ingen spillansering uten heftig og hardtslående musikk. Det sørget denne karen for. (Bilde: Trond Heggelund)
HELVETE HELLER: Hank von Helvete, eller Hans Erik Dyvik Husby som han egentlig heter, var i storslag under konserten som foregikk under Holmenkollen-anlegget. (Bilde: Trond Heggelund)
EUROBOY TILSTEDE LIKEVEL: Gitarist Knut Schreiner (til venstre) i Turboneger var aktivt tilstede under konserten i forbindelse med lanseringen av Age of Conan. (Bilde: Trond Heggelund)
MIDTPUNKTET: I Turboneger er det ingen tvil hvem som er helt sjef på scenen. Hank von Helvete var i spotlight under konserten i forbindelse med lanseringen av Age of Conan. (Bilde: Trond Heggelund)
HAPPY TOM: Thomas Seltzer i hardtslående Turboneger rocket publikum under lanseringen av Age of Conan. (Bilde: Trond Heggelund)
IT´S ONLY ROCK´N´ROLL: Det kokte foran scenen da Turboneger rocket under lanseringen av Age of Conan i Holmenkollen. (Bilde: Trond Heggelund)
WE WILL ROCK YOU: Ekstatiske tilstander foran scenen til Turboneger under lanseringsfesten for Age of Conan. (Bilde: Trond Heggelund)
SEXY: Age of Conan er et såkalt voksenspill med norskutviklet teknologi. Det er blandet opp med en dæsj sex og rå vold. Lanseringsfesten var heldigvis mildere. I bakgrunnen herjer Turboneger på full trøkk. (Bilde: Trond Heggelund)
HVILER UT: Etter lanseringsfesten på Age of Conan var det bålkos, noe mange utenlandske journalister satte stor pris på. (Bilde: Trond Heggelund)
HOLMENKOLLEN NATTERSTID: Normalt er bikkja i bakken. Men under lanseringen av Age of Conan var denne byttet ut mde logoen til online-spillet. Månen til venstre fikk bare være statist. (Bilde: Trond Heggelund)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå