Bildeserie: Kamp om publikums gunst

Ballett: Luftige og høytsvevende dansetrinn skapte stor oppmerksomhet. (Bilde: Asbjørn Goa)
Sjefsstol: Elizabeth Bowen kunne vise til en oppgradert versjon av en klassiker som først ble lansert i 1994. National Oilwell Varco markerte den tohundrede leveransen av Cyberbase, som den heter, under ONS. (Bilde: Asbjørn Goa)
Sølvsmed: Statoil hadde hyret inn en egen håndverker som laget pene små reinsdyrpins som ble tildelt heldige konkurransevinnere. (Bilde: Asbjørn Goa)
North 1: Norges bidrag til Shell Eco-Marathon 2006. (Bilde: Asbjørn Goa)
Myldreplass: Hos Total var det romslig og en hyggelig atmosfære. (Bilde: Asbjørn Goa)
Mini-seminar: Bli opplyst om det siste på få minutter hos Schlumberger. (Bilde: Asbjørn Goa)
Ingen knute på tråden: Kroken til Ørjan Bø kan fjernstyres, slik at lasten ikke vrir og vrenger på seg, og da blir det mye tryggere arbeid på lastedekket. (Bilde: Asbjørn Goa)
Øye for detaljer: VideoRay er en såkalt ROV (Remotely Operated Vehicle) som du kan styre i tre dimensjoner og filme det du vil under vannet, begrenset til lengden på kabelen vel å merke. (Bilde: Asbjørn Goa)
Helsesjekk: Hvorfor ikke sjekke kolesterolet når en stresser rundt på en stor messe? Bestått eller ikke bestått ble besvart på få minutter. (Bilde: Asbjørn Goa)
Integrerte systemer: Trenden innen bransjen er å samle mest mulig funksjoner og informasjon på ett sted. (Bilde: Asbjørn Goa)
  • bildeserier

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå