BILDESERIE: Fotomessen

MESSE: Alle besøkende fikk anledningen til å kjenne på dyrt fotoutstyr - her fra standen til Canon. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: Svære bilder av musikeren Maya Vik preget arrangementet. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: Kameravesker er ikke utsatt for for det samme innovasjonstrøkket som mennesker. Mange sverger for produktene til Lowepro. (Bilde: Håkon Jacobsen)
MESSE: Kamerasekkene begynner å bli mistenkelig lik sekkene som er beregnet for fjell- og skogssturer. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: Nikon og Canon er langt fra de eneste selskapene som produserer god kameraoptikk. Carl Zeizz, Sigma og - som her - Tamron tilbyr også spennende objektiver. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: Nikon trakk som vanlig mye folk til sin stand. Mange var ute etter å oppgradere sine eksisterende produkter. (Bilde: Håkon Jacobsen)
MESSE: Canons produktspesialist Trond Sliper foredro om nye Canon 5D Mark III. (Bilde: Håkon Jacobsen)
MESSE: Også Sony har en bred portefølje av kameraer og objektiver, noe denne karen var interessert i. (Bilde: Håkon Jacobsen)
MESSE: Nikon D7000 var et av kameraene mange var interessert i å høre mer om på messa. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: Fredag var det fortsatt relativt glissent i messehallene. Men besøket tok seg opp lørdag og søndag. (Bilde: Håkon Jacobsen)
MESSE: Fargerike råd fra en representant for en av verdens mest anerkjente kameraprodusenter. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: Nordic School of Photography i Oslo var en av flere skoler hvis elever viste fram bildene sine. (Bilde: Håkon Jacobsen)
MESSE: Mange synes at digitale speilreflekskameraer er for store og tunge, og sverger til mindre modeller - som her fra Nikon. (Bilde: Håkon Jacobsen)
MESSE: Canon tilbød rens og generell service til folk som besøkte deres stand. Mange så ut til å benytte seg av tilbudet. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: Fotobøker til en moderat pengesum kunne også kjøpes på messa. Også her var interessen stor. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: Studioutstyr hører også hjemme på en fotomesse - her fra produsenten Induro. (Bilde: Håkon Jacobsen)
MESSE: Interesserte kunne også følge et hurtigkurs i studiobelysning. Her er en av modellene og et bilde tatt av henne. (Bilde: Håkon Jacobsen)
MESSE: Canon Norge var suveren med timingen og kunne skilte med en verdenslansering, nemlig nye 5D Mark III. (Bilde: Håkon Jacobsen)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå