BILDESERIE: Dette gikk du glipp av på Electroworld

Samsung hadde på sin stand den kule Armani-mobilen som mange vil ønske skal ligge under juletreet til jul. (Bilde: Trond Heggelund)
Futuristisk høytalerløsning fra JBL. Designen og lyden er upåklagelig. (Bilde: Trond Heggelund)
Elkjøp selger hele kjøkken, og viste dette fram under Electroworld. Koppestellet må du sørge for selv! (Bilde: Trond Heggelund)
Slik ser de nye DVD-spillerne og billøsningene til NextBase ut. (Bilde: Trond Heggelund)
JVC hadde hele produktfamilier med nye videokameraer på Electroworld. De gir Canon stadig mer konkurranse. (Bilde: Trond Heggelund)
Konkurrentene mente at Olumpus fløy litt for høyt på Electroworld. De hadde sannsyneligvis rett i det da miniluftskipet til Olympus kom feiende over hodene deres. (Bilde: Trond Heggelund)
De er ikke akkurat pene, men lyden gir deg gåsehudfaktor 10! JBL hadde full trøkk under Electroworld. (Bilde: Trond Heggelund)
Det ser ikke så veldig vakre ut. Vi må innrømme det. Men Herregud for å en kremlyd! Onkyo tar deg et skritt nærmere himmelen - i hvert fall når det gjelder lydopplevelse. (Bilde: Trond Heggelund)
Samsung har ikke bare klare og gode flatskjermer. Etter vår mening er designen noe av bransjens peneste. (Bilde: Trond Heggelund)
Skal vi se...jeg skal ha to Mp3-spillere...en microbølgeovn....og et helt kjøkken! Elkjøp går nye veier med å selge hele kjøkkenløsninger i sine forretninger. (Bilde: Trond Heggelund)
Merk deg navnet Kuro fra Pioneer. Knallskarpe bilder og fet surroundlyd i skjønn forening. Kan man ha det bedre i heimen? (Bilde: Trond Heggelund)
Dersom du skal imponere venne dine med den kuleste platemix-en, så er det dette anlegget fra Pioneer du trenger. Men billig blir det ikke... (Bilde: Trond Heggelund)
Fotografer i badekaret eller andre steder det er vann. Olympus hadde puttet sin vantette kameraserie oppi akvariet. (Bilde: Trond Heggelund)
Trenden med hvite PC-er - slik som Apple har laget - brer om seg. Her er Packard Bells nye bærbare vidunder. (Bilde: Trond Heggelund)
Fett nok! Monster Cabler er det du skal ha når du skal ha god lyd i stua. (Bilde: Trond Heggelund)
Flastskjermer så langt øyet kan se. Det var det publkummerne på Electroworld møtte med en gang de kom inn på messa. (Bilde: Trond Heggelund)
Slik ser den nye hvite mp3-spilleren fra Samsung. Om den ligner på iPod? Neida - overhodet ikke...kremt. (Bilde: Trond Heggelund)
Noen av de kuleste flatskjermene for tiden er Kuro-serien til Pioneer. Et definnitivt må-ha-produkt! (Bilde: Trond Heggelund)
Ser ut som små roboter! Klipsch høytalere gjør stua di mye morsommere å se på. God lyd er det dessuten også. (Bilde: Trond Heggelund)
Berre lækkert! Finlux hadde tapesert veggene med sine siste flatskjermer som fikk stor oppmerksomhet fra publikum under Electroworld. (Bilde: Trond Heggelund)
Elkjøp er ikke bare lenger forbrukerlektronikk, men pusher også hele kjøkken på deg - dersom du trenger det. Et spennende totalkonsept som vi tror også andre kjeder vil begynne med. (Bilde: Trond Heggelund)
HiFi_klubben hadde foruten JBL de mest spesisa høytalerne. (Bilde: Trond Heggelund)
Get promoterte hardnakket sin PVR-box som er et meget bra og lettbetjent produkt for hjemmet. (Bilde: Trond Heggelund)
Epson blir ofte forbundet med skrivere og den slags. Men mange av publikummerne på Electroworld var kanskje ikke klar over at de også lager gode projektorer for hjemmekinoen. (Bilde: Trond Heggelund)
Tommy Jensen fra Samsung kunne stolt vise fram deres nye mobiltelefoner under Electroworld. (Bilde: Trond Heggelund)
Packard Bell viste fram en rekke nye bærbare PC-er. Stasjonære PC-er var nesten ikke å se på messa. Det forteller ganske mye om i hvilken retning markedet går. (Bilde: Trond Heggelund)
Toshiba er også med i kappløpet om å ha de beste flatskjermene. (Bilde: Trond Heggelund)
Epson viste fram sine siste skrivere. (Bilde: Trond Heggelund)
Så har du kjøpt en HD-skjerm, men den er neppe fullkommen når det gjelder lydkvalitet. Til det trenger du en skarpt surround-anlegg som i dette tilfellet. (Bilde: Trond Heggelund )
HTC viste fram en rekke nye mobil, som er såkalt smarttelefoner. (Bilde: Trond Heggelund)
Samsung slo på stortromma og viste fram en rekke nye flatskjemer som har en helt fantastisk oppløsning og fargekvalitet. (Bilde: Trond Heggelund)
Walkman er ikke død - det har bare virket slik en stund. Under Electroworld var den gamle elektronikkkjempen tilbake med nye Walkman-spillere. De første skal bli de siste, heter det. (Bilde: Trond Heggelund)
JVC viste fram en rekke nye flatskjermer og annet stæsj under Electroworld. (Bilde: Trond Heggelund)
Slik ser de nye musikkanleggene til LG ut. OK lyd er det også. (Bilde: Trond Heggelund)
JBL hadde en rekke forskjellige varianter av høytalere. Plugg inn MP#-spilleren, og dermed er du i gang! (Bilde: Trond Heggelund)
Gjør som Elvis! Tapesér stueveggene med TV-er. Men du får neppe plass til like mange som det var på veggene på Electroworld. (Bilde: Trond Heggelund)
Samsung viste fram en hvit MP3-spiller under Electroworld. Om den ligner på iPod? Å neida.... (Bilde: Trond Heggelund)
Noe for pikerommet? JBL går nye veier for å friste kvinner med kule høytalere. (Bilde: Tro nd Heggelund)
Etter å ha blitt fristet på Electroworld med et ras av nye og spennende elektronikkprodukter kan det bli tøfft for lommeboka. Fyll den opp FØR du ankommer butikken! (Bilde: Trond "no cash" Heggelund)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå