BILDESERIE: Arkitekturdagen 2011

SPRUDLET: Oslos ordfører Fabian Stang var tilsynelatende fremdeles i valgkampmodus. (Bilde: Fredrik Drevon)
FARGERIK: NAL-president Kjerti Nerseth ønsket velkommen til Arkitekturdagen. Nerseth skrev i programmet for Arkitekturfestivalen at "Gjennom festivaluken ønsker arkitektene å dele sin fagkunnskap med offentligheten. Vi ønsker også å motta kunnskap, diskutere og ta del i ulike sosiale arrangementer." (Bilde: Fredrik Drevon)
UTVEKLSING: Arkitekturskribent og kurator Carson Chan snakker med forfatter og kurator Tina di Carlo. (Bilde: Fredrik Drevon)
VULKAN: Stinn brakke da Arkitekturdagen 2011 ble markert med internasjonal konferanse på Vulkan i Oslo. (Bilde: Fredrik Drevon)
KEYNOTE: Aftenpostens Knut Olav Åmås snakket i et kvarter om samfunnet i arkitekturen, og arkitekturen i samfunnet. Han sa at han gjerne skulle hatt en time til rådighet. (Bilde: Fredrik Drevon)
MODERATOR: Arkitekt, forsker og forfatter Marcus Miessen var innleder og moderator. (Bilde: Fredrik Drevon)
TIJUANA: Teddy Cruz var den mest engasjerte foredragsholderen. Han snakket om småskala nedenfra-og-opp byplanlegging, og intervensjon i den sosioøkonomiske dynamikken mellom USA og Mexico. (Bilde: Fredrik Drevon)
KOMMUNIKASJON: Snøhetta-sjef Craig Edward Dykers fortalte om kommunikasjon i arkitektur og på arbeidsplassen. Han kunne avsløre at en av de første tingene som møter deg når du kommer inn på New York-kontoret til Snøhetta er en ølkran. (Bilde: Fredrik Drevon)
KLAPPSTOLER: Ikke lenge etter at dette bildet ble tatt var salen stappfull. (Bilde: Fredrik Drevon)
PANEL: Grete Kvinnesland, arkitekt og byplanlegger i Stavanger, sitter her i panel med Daniel Dendra, Bijoy Jain og Tina di Carlo. (Bilde: Fredrik Drevon)
RØDKLEDD: Ikke alle arkitekter har sorte klær. (Bilde: Fredrik Drevon)
NESTEN FERDIG: Arkitekturdagen foregikk i bygningen til venstre. Den har adresse Gamle Broverksted, Maridalsveien 17 A. Snart vil bygget fungere under navnet Vulkan mathall. (Bilde: Fredrik Drevon)
LANDSKAP MED GRAVEMASKIN: Bygging pågår ved Vulkan. (Bilde: Fredrik Drevon)
MUTOPISK: Danske Kristina Jordt Adsersen, som er direktør og partner i Mutopia, åpnet sitt foredrag med å minne publikum på at 90 prosent av isfjellet befinner seg under overflaten. (Bilde: Fredrik Drevon)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå