BILDESERIE: Alt du egentlig vil ha til jul

MOBIL MUSIKK: Christina Eng fra Sony Ericsson vet hva ungdommen vil ha under juletreet i år. Nå skal det også være ekstra høytalere til mobilnallen. (Bilde: Trond Heggelund)
Årets julegave ble kårets på Oslo Plaza. Philips fikk den jeveste prisen med et produkt som strengt tatt ikke er så veldig teknologisk, men som vil bedre folks oppvåkning hver morgen. (Bilde: Trond Heggelund)
Til daglig er de Elektronikkbransjens ansikter utad; redaktør Stian Sønsteng og informasjonssjef Erik Andersen. Herrene drømmer om å fylle Oslo Spektrum i forbindelse med neste års julegave-show. (Bilde: Trond Heggelund)
Bang olufsen var på Oslo Plaza og viste fram sine siste TV-produkter. (Bilde: Trond Heggelund)
Årets bærbare gikk til Apple Touch - men det var Elkjøp som måtte ta i mot prisen. De fotoskye Apple-medarbeiderne ville ikke opp på scenen... (Bilde: Trond Heggelund)
HEFTIG LITEN TASS: Rock jula inn med 2Go - en skikkelig kraftplugg - som gjør grana ren for julepYnt. (Bilde: Trond Heggelund)
Bent Broklev hadde tatt turen inn fra Hallagerbakken for å vise fram de siste Canon-kameraene under årets julegave-show. (Bilde: Trond "naboen" Heggelund)
ROCKA PRIS: Guitar Hero 3 er noe for alle som ikke vil spille på kun luftgitar i jula. Ståle Braathen tok den helt ut da han på vegne av Activision Nordic mottok en julegave-plankett fra Elektronikkbransjen. Informasjonssjef Erik Andersen i Elektronikkbransjen holder dempet oppsikt i bakgrunnen. (Bilde: Trond Heggelund)
Med dette GPS-utstyret finner du hjem fra julebordet - vel og merke dersom du da kan se skjermen. Gps blir en av årets store julegave-slagere tror Elektronikkbransjen og kjedene. (Bilde: Trond Heggelund)
Det er full HD som gjelder! Og akkurat DET har selvfølgelig Grundig skjønt. (Bilde: Trond Heggelund)
Elektronikkbransjens netor, Erik Andersen. orienterte NRK-journalister fra Frokost-TV hva de vil kunne få under julegrana i år av snadderelektronikk. (Bilde: Trond Heggelund)
HJEMMEMASKINEN: Du må ha en en god skriver for å printe ut bilde av tante Gunda som kommer på obligatorisk besøk i romjula. Denne er fra Epson. (Bilde: Trond Heggelund)
Statsråd haga har gjort elektrolux en kjempetjeneste ved å gå i bresjen for miljøvennlige kjøleskap. det satte Electrolux-direktøren stor pris på da han holdt takketale etter å ha mottatt en blankett etter at gromskapet ble kåret til Årets julegave. (Bilde: Trond Heggelund)
Sukkersøtt fra Disney! Nå kan du få både toastmaskin, sukkerspillmaskin og selvfølgelig også en elektrisk tannbørste - slik at du kan pusse bort klisset etterpå. (Bilde: Trond Heggelund)
FREM FRA GLEMSELEN: Expert-direktør Steinar Rorgemoen slo et slag for de glemte julegavene som hårførere, fotbad og vaffeljern med seks eller fem hjerter. De selger som aldri før. Gjett hva tante Laura i Ytre Enebakk får til jul. (Bilde: Trond Heggelund)
Creative forbedrer musikken med sin MP3-forbedrer. Det likte også julenissen fra Euronics (Norgessjefen). (Bilde: Trond Heggelund)
Nils Vogt var hyrt inn av Elkjøp for å være morom under Årets julegave-show. Det var han dessverre ikke. Likevel fikk han fortalt at Apple iTouch var årets greie for de MP3-avhengige, og dem blir det jo stadig flere av. (Bilde: Trond Heggelund)
Nils Vogt trengte hjelp fra et smilekamera under Årets Julegave-arrangement på Oslo Plaza. (Bilde: Trond Heggelund)
BRA TRØKK: Nextbase har lydsystemet du egentlig ønsker deg - men ikke har hørt på. Dock iPoden i! (Bilde: Trond Heggelund)
Årets tilbehør ble Monstercable som har levert en utrolig masse gode kabler opp igjennom årene. I år fikk de full uttelling under blankett-utdelingen. (Bilde: Trond Heggelund)
MYKER DEG OPP: Er du stiv og støl? Da er denne massasjeputa noe for deg. Plasseres i stolen - plasser kroppen oppå - og dermed får du ikke så anpent rygg. (Bilde: Trond Heggelund)
Det finnes en Kuro for alt! Pioneer fikk prisen for årets TV. (Bilde: Trond Heggelund)
Trendy, hipp og annerledes i Elektronikkbransjen. Harald Krisitiansen i No Border har gjort Scullcandy til noe av det hippeste en norsk ungdom vil ha på hodet og som har MP3-forbindelse. (Bilde: Trond Heggelund)
FEIT LYD TIL IPOD: Jensen viste under Årets julegave-arrangement sitt iPod-docking-lydanlegg-system. (Bilde: Trond Heggelund)
ALLE SKAL HA EN: Forbrukerteknologi tror at flatskjemer kommer til å være en av favorittene til jul. Denne skjermen er både flat og rå! JVC har heldigvis skjønt det med sylskarpe bilder og fin design. (Bilde: Trond Heggelund)
Åtres klassiker; Koss selvfølgelig! Kjenner du mange som IKKE har de hodetelefonene i familien? (Bilde: Trond Heggelund)
EN NY TID: Scullcandy har ekstrautstyret som gjør at du skiller deg ut fra mengden! Eller hva sier du til en kul MP3-klokke? (Bilde: Trond Heggelund)
Expert-direktøren beroliget forsmlingen med at nissen ikke er død. (Bilde: Trond Heggelund)
Årets mobiletelefon; Nokia tok en storeslem med sin N95-nalle. det er mye lettere å si hva denne telefonenen IKKE har enn hva den har av fine funksjoner. (Bilde: Trond Heggelund)
Julenissens gode medhjelpere; Stian Sønsteng og Erik Andersen fra Elektronikkbransjen, som arrangerte årets julegave-show. Sønsteng klarte ikke å skjule at han fortsatt er Turbonegro-fan med belte fra bandet. (Bilde: Trond Heggelund)
Full fart på flatskjerm fra Philips. (Bilde: Trond Heggelund)
Playstation fikk selvfølgelig blankett for sin innsats med Playstation 3. det ødelagte benet har ingenting med spilling å gjøre, hevdet prismottageren. (Bilde: Trond Heggelund)
Få ungene til å holde kjeft i bilen på vei til julebesøket med granntante Laura ved å kjøpe dem en portabel DVD-spiller. Denne er fra Jensen. (Bilde: Trond Heggelund)
Rød og hot! Musikkanleggene er heldigvis ikke lenger som på 90-tallet. (Bilde: Trond Heggelund)
Siba hadde fått internettpublikums hjelp til å finne ut hva du får til jul. (Bilde: Trond Heggelund)
Dette er en MP3-lue til julenissen. Scullcandy har laget mirakelet. (Bilde: Trond Heggelund)
NY TREND: Musikkanlegget ditt skal nå være trådløst. Dette mente flere av produsentene under Årets julegave-arrangement.. (Bilde: Trond Heggelund)
Blir det for mye lukt av grana og ribbe i jula er det bare å lufte lufta med denne luftrenseren. Lysekronen følger ikke med! (Bilde: Trond Heggelund)
Gerhard Gilje i Optical Storage er ikke i tvil om hva du egentlig ønsker deg til jul. (Bilde: Trond Heggelund)
Dette er ekstra-stæsjet du skal ha til jul! (Bilde: Trond Heggelund)
Årets julegave; Stå-opp-lampen som IKKE gir deg hjerteattakk når den slår seg på. Laget av Philips. (Bilde: Trond Heggelund)
BACK IN BLACK: Jamo har vært litt "usynlig" de siste årene. Men på Årets julegave-show var de med på utstillingen med blant annet dette nydelige anlegget. (Bilde: Trond Heggelund)
Hva er klokka? Spør Sony Ericsson. Julenissen har allerede bunkret opp mange slike til gaveutdelingen på julaften. (Bilde: Trond Heggelund)
GAMMEL OG GOD: Ya-ya-ya-ya-ya....Yamaha! produsenten har fortsatt utstyret som mange gutter - i alle aldere - vil ha til jul. (Bilde: Trond Heggelund)
BLÅTANN I ØRET: Bluetooth til mobilbruk kommer nå i de fleste former og variasjoner. Kjekt å legge i pakkene under juletreet! (Bilde: Trond Heggelund)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå