T2

Bildebanken

Programmet er neppe noe for proffene, men for alle oss som hater manualer kan programmet ta seg av bilde- og videofiler og få dem over i den form de fortjener.

De med lang hukommelse husker sikkert stamfaren til programmet med navnet Easy CD Creator. Det har noen millioner hjemmebrente CD-er på samvittigheten.

I siste tapning er den blitt til et altomfattende program som kan gjøre alt fra å brenne CD-er og DVD-er til å redigere bilder, lyd og video. Alt du måtte ønske altså når det dreier seg om piksler og bitstrømmer.

Hvis du er en av de utallige som har kjøpt seg digitalkamera, men aldri rører bildefilene, er det alene nok til å anskaffe programmet.

PhotoSuite er ikke PhotoShop, men mer forståelig for oss dødelige. Det er utrolig hvor mye du kan få ut av bildene med litt digitalsnekring.

Med så mange digitale videokameraer som det norske folk har kjøpt de siste årene, er det kanskje også på tide at flere begynner å redigere alle kassettene.

Programmet VideoWave er en del av Easy Media Creator. Det er mer enn avansert nok til det formålet og kan brenne alt ut på DVD-plater som du og familien kan nyte på TV-en.

En veiledende pris på 750 kroner er rene røverkjøpet for alt dette.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.