ARKIVNYHETER

Betonmast Anlegg kjøper Tunnelteknikk

Adm.dir i Betonmast Anlegg, Geir Nilsen
Adm.dir i Betonmast Anlegg, Geir Nilsen
Jarle Skoglund
9. nov. 2010 - 10:25

- Vi er svært fornøyde med å kunne inngå en slik avtale med Betonmast Anlegg. Betonmast er en riktig eier for videreutvikling av Tunnelteknikk med muligheter for synergier med egen virksomhet og ikke minst entreprenørkompetanse til å videreutvikle selskapet til å bli en ledende aktør innen vann- og frostsikring av tunneler og bergrom, uttaler Kåre Johan Eikrem, divisjonssjef i SafeRoad.

Tunnelteknikk AS ble etablert i 1997 og er et selskap som fokuserer på levering og montering av vann- og frostsikring i tunneler og bergrom. Selskapet besitter en betydelig kompetanse innen fagfeltet og har sentral godkjenning i flere fagområder. Tunnelteknikk AS har i en årrekke også arbeidet med å utvikle nye hvelvløsninger og hovedmålsetningen med disse er at de skal bestå av ikke brennbare materialer og ha lang levetid. Selskapet har ca 40 ansatte og hadde i 2009 en omsetning på ca 80 mnok. Selskapet har kontor og produksjonslokaler utenfor Ålesund.Skal utvikles videre

Betonmast har ambisjoner om å utvikle seg til å bli blant de ledende entreprenørene i Norge. Tunnelteknikk’s svært gode kompetanse og erfaring innenfor vann- og frostsikringsarbeider, vil være kompletterende til vår øvrige tunnelrelaterte virksomhet.

-Gjennom ervervelsen av Tunnelteknikk ser vi også muligheten til å etablere oss innen det lokale anleggsmarkedet på Sunnmøre, uttaler Geir Nilsen, adm.Dir i Betonmast Anlegg. Betonmast-gruppen, som ble etablert i 1923, består i dag av virksomheter innen Infrastruktur (herunder vei, bro og tunnel) samt Byggvirksomhet og Eiendomsutvikling.

Betonmast er lokalisert i Oslo, Slependen, Bergen, Fredrikstad, Lillestrøm, Arendal, Stavanger og Stjørdal.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.