ARKIVNYHETER

Betonmast Anlegg blir Implenia

Jarle Skoglund
17. okt. 2011 - 09:51

Implenia er den største entreprenørvirksomheten i Sveits med mer enn 6000 ansatte og en omsetning på rundt 15 milliarder kroner. Selskapet har mange års erfaring fra forskjellige disipliner, både nasjonalt og internasjonalt. Dette inkluderer infrastruktur og tunnelvirksomhet. Implenia er en ledende leverandør av tunnelkonstruksjoner, med et bredt spekter av innovative løsninger, som for eksempel byggingen av servicetunneler under svært varierende og krevende forhold. Anton Affentranger, konsernets administrerende direktør, sier: -Jeg er svært fornøyd med at Implenia nå er tilstede med sin egen identitet i dette viktige markedet. Sammen vil vi bruke våre kombinerte styrker og ferdigheter til å sikre bærekraftig vekst i det norske markedet.

- Både kunder og medarbeidere vil dra fordel av at vi er en del av en internasjonal virksomhet som Implenia. Blant gevinstene er tilgang til økt kompetanse og ny teknologi, større kapasitet og sterkere leveringsdyktighet. Selv om Betonmast Anlegg skifter navn, er det viktig for selskapet å ta vare på den inkluderende bedriftskulturen fra Betonmast. Den gode arbeidsplassen skal styrkes og utvides til i fremtiden å omfavne enda flere, sier Petter A. Vistnes, administrerende direktør, Implenia i Norge (tidligere Betonmast Anlegg AS).

Som Implenia kan selskapet tilby mer komplekse tjenester, og utføre mindre og større prosjekter innenfor anlegg og infrastruktur, blant annet spesielle konstruksjoner, betongarbeider og fundamentering for vei, jernbane, tunnel og bro.

- Som Implenia er vi i betydelig bedre stand til å nå våre strategiske mål og framtidige ambisjoner, kommenterer Petter Vistnes.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.