IKT

Betaslipp hos Microsoft

¿ Lanseringen av disse tre betaversjonene er en viktig milepæl for Microsoft, og et stort steg i retning av å kunne levere plattformene for informasjonsteknologi de neste ti årene, uttalte Microsoft-sjefen Bill Gates under selskapets årlige maskinvarekonferanse WinHEC i går.
¿ Lanseringen av disse tre betaversjonene er en viktig milepæl for Microsoft, og et stort steg i retning av å kunne levere plattformene for informasjonsteknologi de neste ti årene, uttalte Microsoft-sjefen Bill Gates under selskapets årlige maskinvarekonferanse WinHEC i går. Bilde: ROBERT SORBO
Atle Abelsen
24. mai 2006 - 08:30

Dette er en begivenhet, siden det er første gang at Microsoft lanserer testversjoner av alle sine tre flaggskip samtidig.

I en pressemelding påstår selskapet at lanseringene vil utvide kundenes valgmuligheter innen alt fra datamaskiner til mobile enheter og underholdningssystemer.

Milepæl

– Lanseringen av disse tre betaversjonene er en viktig milepæl for Microsoft, og et stort steg i retning av å kunne levere plattformene for informasjonsteknologi de neste ti årene, uttalte Microsoft-sjefen Bill Gates under selskapets årlige maskinvarekonferanse WinHEC i går.

Administrerende direktør Knut Morten Aaserud i Microsoft Norge håper kundene vil se en verdi i å bruke produktene sammen.

– Ettersom mengden av digital forretningsinformasjon vokser, bruker bedrifter programvare for mer enn å administrere tilstrømning av informasjon, men også for å forbedre effektivitet og beslutningsevne blant ansatte. Windows Vista, Office 2007 og Windows Server “Longhorn” er utviklet for å bidra til å styrke bedriften innen områder som samhandling, håndtering av prosesser, tilgang til informasjon, reduksjon av kostnader og økt sikkerhet, uttaler Aasrud i pressemeldingen.

For fagfolk

Windows Vista Beta 2 og Windows Server Longhorn Beta 2 er i dag tilgjengelig for utviklere og fagfolk med MSDN og TechNet abonnement, i tillegg til medlemmer av Technology Adoption programmene og TechBeta programmet.

I løpet av de neste ukene vil Microsoft starte sitt Windows Vista Customer Preview Program for utviklere og fagfolk innen IT som ikke er del av en disse programmene, slik at de kan få koden og begynne egen testing.

I tillegg vil Microsoft invitere en større gruppe teknologientusiaster til å starte testingen av kundescenarioene Windows Vista muliggjør.

Microsoft Office 2007 Beta 2 er tilgjengelig for gratis nedlasting her.

Sjekk her for nedlasting og løpende informasjon om betaprogrammene på Microsoft Norges hjemmesider.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.