ARKIVNYHETER

Best i øst på asfalt

Asfaltlaget fra Lemminkäinen har blant annet lagt asfalt på rv. 3 mellom Atna og Alvdal. Til høyre leder av dekkeprosjektet i Statens vegvesen Region øst, Torgrim Dahl.
Asfaltlaget fra Lemminkäinen har blant annet lagt asfalt på rv. 3 mellom Atna og Alvdal. Til høyre leder av dekkeprosjektet i Statens vegvesen Region øst, Torgrim Dahl.
Jarle Skoglund
1. des. 2011 - 09:07

Kåringen fant sted på det årlige kontaktmøtet mellom Statens vegvesen Region øst og asfaltentreprenørene. Her har Statens vegvesens mulighet til å gi entreprenørene tilbakemelding på jobben som utføres. Kåringen av “beste asfaltlag” skjer på tredje året.

– God kvalitet på utført arbeid er ett av de viktigste kriteriene som blir lagt til grunn når det beste asfaltlaget kåres, sier Torgrim Dahl, leder av dekkeprosjektet i Statens vegvesen Region øst. Mannskapene har stor påvirkning på kvaliteten. God og sikker gjennomføring er annet viktige kriterium. Det skal heller ikke være noen alvorlige hendelser i utførelsen av jobben. Det siste kriteriet som teller er et særlig godt samarbeid med byggherren, fortsetter Dahl.

Fire kandidater i toppklassen var nominert av de i alt 25 asfaltlagene som sørger for asfalt i Region øst. Lemminkäinen er kandidaten fra Region øst til Årets asfaltjobb som kåres på

Asfaltdagen 19. januar 2012, i regi av Norsk Asfaltforening. Lemminkäinen har blant annet lagt asfalt på rv. 3 mellom Atna og Alvdal.

Det er altså tredje gangen et slikt kontaktmøte arrangeres og ”Årets asfaltlag” kåres. Kontaktmøtet fant sted på Vika Atrium i Oslo sentrum. Om lag 70 personer deltok på kontaktmøtet og representanter fra de største entreprenørene var til stede. Resten av programmet på kontaktmøtet bestod av: Byggherrens oppsummering av 2011, synspunkter fra entreprenørene, HMS (spesielt arbeidsvarsling og trafikkdirigering), og konkurransegrunnlaget for 2012.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.