NYHETER

Bertelsen & Garpestad lavest i Tysvær

Bare lokale entreprenører vil bygge om et kryss på E 134 i Tysvær kommune i Rogaland. Lavest av dem ligger Bertelsen & Garpestad fra Egersund med et anbud på 22,363 millioner kroner.

Bare entreprenører fra Rogaland vil bygge dette krysset. Lavest av dem ligger Bertelsen & Garpestad. (Ill.: Statens vegvesen)
Bare entreprenører fra Rogaland vil bygge dette krysset. Lavest av dem ligger Bertelsen & Garpestad. (Ill.: Statens vegvesen)
22. feb. 2013 - 09:31

Risa fra Hå kommune er nr. to med 25,982 mill. Høyest ligger Vassbakk & Stol fra Karmøy med 28,784 mill.

Krysset ligger ved bunnen av Førresfjorden. Her møtes fylkesveg 771 og E 134 i et T-kryss hvor det har oppstått mange farlige situasjoner. Krysset blir nå planskilt.

I forbindelse med ombyggingen blir E 134 utstyrt med midtrekkverk. Vegen har tre felt på den aktuelle strekningen, så det kreves ingen stor utvidelse av kjørebanen for å få plass til midtrekkverket.

Oppdraget omfatter anlegg av 300 meter av- og påramper, 250 meter gang/sykkelveg, 200 meter traktorveg og forlenging av tre underganger for sauer. Østre portal i Førretunnelen på E 134 skal rives og erstattes med en ny og bredere portal for å bedre sikten inn mot en ny avkjøringsrampe.

Vedståelsesfristen går ut 12. april. Anleggsarbeidet må være fullført innen 20. desember.

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.