NYHETSBREV

Berøringsbrytere fra Rockwell Automation sikret mot vandaler

 

Piezoelektriske berøringsbryter IP69K i 800 K-serien fra Rockwell Automation, distribuert av Goodtech
Piezoelektriske berøringsbryter IP69K i 800 K-serien fra Rockwell Automation, distribuert av Goodtech Bilde: Rockwell Automation
24. juli 2015 - 03:15

Rockwell Automation presenterer berøringsbrytere i beskyttelsesgrad IP69K som er såkalt vandalsikker og svært godt beskyttet mot miljøpåvirkninger. Betjeningsutstyr i 800 K- serien er ideell til næringsmiddelindustrien hvor det stilles strenge krav til hyppig rengjøring og hvor høy omgivelsestemperatur samt sjokk/vibrasjoner er til stede. Alle industrielle krav i næringsmiddelindustrien oppfylles og bryterne er ECOLAB kjemikalietestet med 15 sek neddykking.

Se også: Lavkost operatørpanel

Korrosjonssikre

800 K-serien benytter Piezoelektrisk teknologi og har ett glatt design som forhindrer skitt og bakterier å feste seg. Materialene er 316 rustfritt stål og korrosjonssikkert. Det er ingen bevegelige deler. Berøringsbrytere finnes i både 22,5mm og 30,5mm standard hulldiameter, med eller uten lys med 24 volt DC spenning.

Bryterne er korrosjonssikre mot kaustisk nedvasking, det er ingen bevegelige deler. De fyller kravene til IEC60947-5-1 og er sertifisert etter UL508 og CSA. Goodtech Products distribuerer bryterne i Norge.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.