MOBIL

Belle til din Nokia neste uke?

Det kan se ut til at Symbian Belle dukker opp til Nokia N8 og andre Symbian-telefoner neste uke.

Marius ValleMarius ValleJournalist
31. jan. 2012 - 12:52

Nokia har lenge sagt at deres nyeste operativsystem Symbian Belle, eller Nokia Belle om du vil, er på vei til eldre telefoner som Nokia N8 og E7.

LES OGSÅ: Dette er nytt i Symbian Belle

Foreløpig har ikke Nokia vært mer spesifikke enn at oppdateringen skal komme i februar. Nå har selskapets vietnamesiske avdeling lettet på sløret via sin Facebook-side. Her ble datoen 8. februar bekreftet via en lenke til en Nokia-side med mer informasjon. Så hører det med til historien at de senere fjernet denne nettsiden fra sitt vietnamesiske nettsted.

Det kan bety at noen var litt tidlig ute med å bekrefte datoen, og at dette er tidspunktet Belle ruller ut.

Kommer i februar

Uansett skal altså oppdateringen komme i løpet av den neste måneden. For brukere av Nokia N8, C7, E7 og andre telefoner med Symbian^3 vil dette bety at brukergrensesnittet får seg en kraftig oppdatering. Noen av nyhetene i det nye grensesnittet er en varslingsmeny på toppen av skjermen, lik den du finner på Android-telefoner. Hovedmenyen er også pusset opp, og har nå i utgangspunktet alle apper i menyen.

At oppdateringen er klar er det ingen tvil om. Nokia selger nemlig allerede eldre Symbian-modeller med Belle installert i noen markeder.

LES OGSÅ: Test av Symbian Belle-mobilen Nokia 700

Kilde: GSMarena.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.