Belle til din Nokia neste uke?

Det kan se ut til at Symbian Belle dukker opp til Nokia N8 og andre Symbian-telefoner neste uke.

Belle til din Nokia neste uke?

Nokia har lenge sagt at deres nyeste operativsystem Symbian Belle, eller Nokia Belle om du vil, er på vei til eldre telefoner som Nokia N8 og E7.

LES OGSÅ: Dette er nytt i Symbian Belle

Foreløpig har ikke Nokia vært mer spesifikke enn at oppdateringen skal komme i februar. Nå har selskapets vietnamesiske avdeling lettet på sløret via sin Facebook-side. Her ble datoen 8. februar bekreftet via en lenke til en Nokia-side med mer informasjon. Så hører det med til historien at de senere fjernet denne nettsiden fra sitt vietnamesiske nettsted.

Det kan bety at noen var litt tidlig ute med å bekrefte datoen, og at dette er tidspunktet Belle ruller ut.

Kommer i februar

Uansett skal altså oppdateringen komme i løpet av den neste måneden. For brukere av Nokia N8, C7, E7 og andre telefoner med Symbian^3 vil dette bety at brukergrensesnittet får seg en kraftig oppdatering. Noen av nyhetene i det nye grensesnittet er en varslingsmeny på toppen av skjermen, lik den du finner på Android-telefoner. Hovedmenyen er også pusset opp, og har nå i utgangspunktet alle apper i menyen.

At oppdateringen er klar er det ingen tvil om. Nokia selger nemlig allerede eldre Symbian-modeller med Belle installert i noen markeder.

LES OGSÅ: Test av Symbian Belle-mobilen Nokia 700

Kilde: GSMarena.com

Les mer om: