NYHETER

Beijers høyeffekts frekvensomformer SD700 tilbys med ekstra lav støy og regenerering av bremseeffekt

Alle skilter med modulært design for skreddersøm av behov.

Fem nye modulære frekvensomformerserier for store effekter, med mulighet for ekstra lav støy og regenerering av bremseenergi.
Fem nye modulære frekvensomformerserier for store effekter, med mulighet for ekstra lav støy og regenerering av bremseenergi. Bilde: Beijer Electronics
3. juli 2013 - 21:16

SD700 Standard er tilgjengelig fra 1,5KW til 2MW/230VAC til 690VAC, og med 6, 12, 18 og 24 pulslikeretterbro. Beskyttelsesgrad er IP20 er IP54. Enkelte størrelser er sertifisert av Germanischer Lloyd (GL) for maritime installasjoner.

Reduserer støy

SD700 Kompakt leveres med effekttetthet opptil 800kW/m. Frekvensomformerne beholder alle avanserte funksjoner som standardversjonen, men størrelsen er krympet.

Les også: Lanserer frekvensomformere i IP66

SD700FL (Low Harmonics) er designet for applikasjoner som krever THDi (Total Harmonic Distortion of Current) under 5 prosent. Serien har et såkalt notchfilter som sørger dette. Filteret skal ha lav THDi-verdi uansett belastning og nettimpedans.

Regenererer bremseeffekt

SD700FR (Active Front End) drar funksjonaliteten i støydempingsmaskinen ovenfor et hakk videre. Den kan styre fasevinkelen og regenerere bremseenergi tilbake til nettet.

XMV660 (Medium Voltage) dekker hele mellomspenningsområdet opp til og med 10 KV.

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.