NYHETSBREV

Bedre nøyaktighet for duggpunkt

Nytt prøvebehandlingssystem fra IKM Instrutek

20. nov. 2014 - 07:00

IKM Instrutek introduserer et nytt kompakt prøvebehandlingssystem for industrielle gassapplikasjoner som øker duggpunktnøyaktighet og stabilitet. Det nye modulære prøvebehandlingssystem er beregnet for duggpunkt- og fuktighet- sensorer i applikasjoner for komprimert luft samt olje og gass prosessapplikasjoner. Den nye serien – ES20 Compact Sampling System fra Michell Instruments – tilbyr flere standardkonfigurasjoner for å kunne tilfredsstille behovene til de mest typiske industri- og gass- prosessapplikasjoner.

ES20 Compact Sampling System tilbyr valg av partikkel- eller coalescing- filtre med et maksimalt trykk på 20 bar. Det er tre monterings-alternativer som er tilpasset både utendørs- og innendørs- applikasjoner: Enten montert på plate uten kapsling, i GPR kabinett eller i SST316 kabinett for å gi IP66/NEMA 4X.

ES20 er kompatibelt med andre Michell produkter, og er designet rundt Michell Easidew serien. Disse duggpunktsensorene gir en nøyaktighet på ± 2°Cdp, og har et måleområde fra -100 til + 20°Cdp. De er tilgjengelige med Michell sitt innbytteprogram. Med dette programmet oppnår kundene en minimal nedetid på målingen ved behov for kalibrering. De bestiller en rekalibrert sensor og returnerer den gamle når behovet for kalibrering melder seg.

Les også: Eksplosjonssikker duggpunktssensor

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.