GE Consumer Products-Lighting sier at dette er deres tredje serie av denne type forkoblinger.

Den nye serien er tilpasset Biax(tm)Q/E 57 og 70 W kompaktlysrør. Høyt lysutbytte og stor energiutnyttelse sies å være noen av fordelene. Ett eneste kompaktlysrør kan - sammen med GEs forkoblingsutstyr - levere opptil 5200 lumen.

Redusert behov for lysrør bør kunne gi kostnadsbesparinger i den samlede bygningsdriften, heter det i en melding fra GE. Bedre for øynene: Biax(tm)Q/E kompaktlysrør skal sammen med det nye forkoblingsutstyret gi flimmerfritt, hvitt lys og klare, naturtro farger.

Lyset er lite anstrengende for øynene og passer derfor som arbeidslys i hjem- og bedriftsmiljøer. Denne typen kompaktlysrør er bygget med fire staver, noe som bør gjøre dem til gode lysspredere. Den kompakte størrelsen og den høye lumeneffekten gjør det mulig med fleksibel og kreativ armaturdesign.

Takket være gode drifts- og installeringsegenskaper, sies systemet å være et bra alternativ til keramiske metallhalogenlamper. Kompaktlysrørene tenner umiddelbart etter strømbrudd. Du trenger ikke andre lyskilder for å få kontinuerlig belysning.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.