BYGG

Bedre for Peab

OPP: Petter Moe, administrerende direktør i Peab Norge mener at virksomheten er på vei opp.
OPP: Petter Moe, administrerende direktør i Peab Norge mener at virksomheten er på vei opp. Bilde: Joachim Seehusen
Joachim Seehusen
16. feb. 2011 - 11:36

– I løpet av 2010 har det nordiske byggmarkedet gradvis forbedret seg på nesten samtlige områder. Opphentingen har gått raskere enn forventet i hele vårt virksomhetsområde og de påbegynte investeringene har økt påtakelig. Vi ser nå at tempoet i konjunkturen øker og den store utfordringen framover er å beholde og forsterke vår attraktivitet som arbeidsgiver, sier Peabs VD og konsernsjef Mats Paulsson.

Det nordiske konsernet kan vise til sterke tall. Ordrereserven har økt med ni prosent, til mer enn 38 milliarder svenske kroner og ordreinngangen har gjennom fjoråret økt med 14 prosent.

Opp i Norge

I Norge har det ikke vært så greit for Peab en periode, men nå skal det være i ferd med å snu. Omsetningen for Peab Norge i 2010 var 2,87 milliarder kroner, skriver Line Fredriksen, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i en e-post.

– Peabs virksomhet i Norge er på vei opp, og etter noen år med ulike utfordringer ble 2010 et overskuddsår for Peab Norge. Vi hadde ved inngangen til 2011 en tilfredsstillende ordrereserve og vi har en ambisjon om en ytterligere vekst i Norge, sier adm. dir Petter Moe i Peab Norge.

Selskapet har totalt 13 000 ansatte, 850 av disse i Norge.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.