NYHETSBREV

Bedre algoritmer og raskere prosessor

Ny flowmåler fra Fluxus takler svært krevende applikasjoner.

Fluxus F/G721  for clamp-on ultralyd flowmåling av væske og gass
Fluxus F/G721 for clamp-on ultralyd flowmåling av væske og gass Bilde: Fluxus
1. des. 2015 - 05:51

Fluxus F/G721 er en ny modell for clamp-on ultralyd flowmåling av væske og gass. Sofistikerte signalfilter, raskere prosesseringskapasitet og forbedrete algoritmer gjør måleren til en «state-of-the-art» løsning for flowmåling i selv de mest krevende applikasjoner, skriver Flow-Teknikk i en pressemelding.

Flowmeteret tilpasser seg automatisk til aktuelle prosessforhold og kompenserer for forstyrrelser som strålespredning og strukturbåren støy. Ekstremt rask målesyklus tillater presis sanntidsovervåkning av svært dynamiske prosesser.

Fleksible målinger

Fluxus F721 muliggjør måling fra utsiden av røret på praktisk talt alle væsker, fra små rør til store rørgater, uavhengig av trykket på innsiden og på temperaturer fra -190 til +600°C. Måleområdet går fra flere tusen m³ ned til noen få liter i timen. Måleren leveres i aluminium eller i syrefast stål med godkjenning for EX sone 2. Alle vanlige protokoller kan brukes, HART, Modbus, Foundation Fieldbus, Profibus PA og BACnet muliggjør online diagnose og bidireksjonal kommunikasjon.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.