PRODUKSJON

Bedre alarmhåndtering

-Vi fikk en stor bestilling på systemet til Lillevik Renseanlegg i Larvik denne uka. TS Elektro i Sandefjord skal levere og implementere anlegget. Leveransen omfatter ni lisenser, sier teknisk sjef Petter Kvalberg ved Autic til tekblad.no.

I den nye versjonen kan alarmer filtreres etter kriteriene dato og tid, tagnavn, område, kategori eller om alarmen er bekreftet.

Full støtte for ActiveX betyr at objekter kan legges inn i et grafisk bilde, og at alle parametere kan konfigureres og kobles mot tagnavn i Citect. En ActiveX-måler kan vise hastigheter, temperaturer, trykk og andre parametere i forskjellige formater.

Andre nyheter er en forbedret overvåking av distribuerte signalenheter, filnavn med opptil 64 karakterer, online oppgradering og muligheten til å flytte, legge inn eller fjerne noder på tredimensjonale rør, linjer og polynomer.

Autic Systems presenterer også et alarmhåndteringsanleg for omsorgsboliger på messen. Hvis en alarm forekommer i en leilighet, varsles dette med tekstmelding til DECT-telefoner. Alarmene kan kvitteres fra telefonene.

Les mer om: