ARKIVNYHETER

Beatles rocker igjen

Beatles-utgaven av Rock Band lar deg spille din favorittbille.
Beatles-utgaven av Rock Band lar deg spille din favorittbille.
9. sep. 2009 - 14:10

De er verdens kanskje mest vellykkede band. Please Please Me kom i 1962, 600 millioner solgte plater senere er Beatles på plass på en helt ny plattform.

Spill din favorittbille

Spillet Rock Band lar opp til fire spillere prøve seg på gitar, bass, trommer og vokal. Selv om spillkontrollerne naturligvis er enklere å ta i bruk enn ekte instrumenter, er det nok av utfordringer til å gjøre denne typen spill avhengighetsdannende.

Beatles-utgaven av Rock Band kommer fullastet med 45 låter. De fire bandmedlemmene opptrer i realistisk 3D, og autentiske groupie-hyling-opptak fra diverse Beatlesonserter er på plass.

I tillegg lanseres det en splitter ny, digitalt polert CD-samleboks med 14 plater som dekker 16 Beatles-album, pluss masse ekstramateriale som originale platecovere.

Spill med CD-ekstra?

Om det er den nye CD-utgivelsen som kommer bundlet med spillet eller omvendt kan nok variere mellom hvilken aldersgruppe man spør, men uansett er dette en liten milepel.

The Beatles har nemlig ikke vært tilgjengelig på nett, i alle fall ikke i lovelig nedlastbar form, ennå. Grunnen er rettighetstvister. Men den første oppdateringspakken til det nye Rock Band-spillet vil kunne inneholde nye låter, som da vil være de første digitalt distribuerte Beatles-låtene i historien. Og da blir det kanskje raskt mange fler.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.