NYHETER

Bare NCC vil asfaltere i Drammen

NCC Roads er den eneste som vil legge asfalt i Drammen de to kommende sesongene. Så liten interesse er vanligvis dårlig nytt for en byggherre, men ikke denne gangen. Anbudet lå klart lavere enn ventet.

Kirkegata er en av de kommunale gatene som inngår i ansvarsområdet til NCC Roads de neste to asfaltsesongene. (Foto: Google)
Kirkegata er en av de kommunale gatene som inngår i ansvarsområdet til NCC Roads de neste to asfaltsesongene. (Foto: Google)
12. apr. 2013 - 08:19

17,548 millioner kroner er kontrakten på. Den ble underskrevet kort tid etter at anbudsfristen gikk ut.

NCC Roads hadde også asfaltkontrakten i Drammen for årene 2011 og 2012. Kontraktsummen for den perioden var omtrent den samme som nå. Kommunen hadde naturlig nok regnet med en viss prisstigning. I utlysningen var størrelsen på oppdraget anslått til mellom 25 og 30 millioner kroner.

Interessen for jobben var ikke så liten i utgangspunktet. Fem entreprenører hentet konkurransegrunnlaget, men fire av dem lot det bli med det.

Oppdraget gjelder all asfaltering av kommunale gater og veger i Drammen i 2013 og 2014. Hvor stor den endelige regningen vil bli, er foreløpig usikkert. Behovet for ny asfalt kan bli forskjellig fra det man har regnet med. Bevilgningene for neste år kan også påvirke beløpet.

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.