PRODUKTNYHETER

Effektiv måling

26. mars 2002 - 09:59

Dermed blir det mulig å endre praksis ved installasjon av målere, inkludert eliminering av problematiske impulsrør.

Serien, 3051S vil sette ny standard for funksjonalitet, ytelse og fleksibilitet innen feltutstyr, mener Rolf Jenssen i Fischer-Rosemount AS. Serien tilbyr dobbel ytelse og pålitelighet av den man finner i tradisjonell måleteknologi. Nye måter som brukerne kan installere, operere og vedlikeholde sine måleinstrumenter på, introduseres. Det fører igjen til reduserte kostnader på opp til 46 % fra design til og med installasjon. Besparelser i driftskostnader, vedlikehold og inventar kan komme opp i hele 67 %, ifølge Jenssen. Nøyaktighet i målingene skal være 0,04%, forholdet mellom største og minste måleområde 200:1 og responstiden meget rask, bare 100 msek.

De mest brukte åpne protokoller, inkludert Foundation feltbuss, Hart, analog 4-20 mA og Profibus er "plug and play"-opsjoner i designplattformen til SuperModule. Serien kan gi ut måleverdier for strømning, nivå og trykk fra en felles SuperModule plattform.

Avansert diagnostikk, eliminerer behovet for tilgang til transmitteren. Den kan installeres nær prosessen, som fører til effektiv og pålitelige målinger, reduksjon i antall potensielle lekkasjepunkter med 90 % og installasjonskostnader med 30 %.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.