PRODUKTNYHETER

Driftssikkerhet på roterede utstyr

industri

Alt roterende utstyr krever optimal installering, vedlikehold og driftsbetingelser for å kunne operere med minst mulig plunder og heft og med lave omkostninger. SKF Total Shaft Solutions er betegnelsen på en kombinasjon av produkter og servicetjenester i denne sammenheng, opplyser Heidi Larsen i SKF Norge AS. På bakgrunn av lang erfaring innen levering av lager, vedlikeholdsverktøy og smøremidler behersker firmaet det som er nødvendig for at maskinen skal oppnå forventet levetid. Det er tale om en skreddersydd løsning til hver individuell maskin eller anvendelse.

Konseptet kan benyttes på ventilatorer, pumper, girkasser/motoranordninger, vibrasjonssikter, transportører, kompressorer etc.

Selskapets applikasjonsingeniører er eksperter på vurdering av anvendelser og kan utvikle løsninger som forlenger levetid og øker produktiviteten. De har også adgang til erfaringsdata ved selskapets "Engineering and Research Centre" i Nederland. Tett samarbeid med kunder og bransjer over hele verden har gitt SKF omfattende akkumulert kunnskap om applikasjoner og løsninger innen praktisk talt all industri.

(kd)

Les mer om: