SAMFUNN

Avspark for kjempeundersøkelse

14. nov. 2000 - 09:35

Totalt skal millioner av personer over 13 år svare på en rekke almenngyldige spørsmål for å belyse likheter og forskjeller mellom mennesker. Målgruppen er hele verdens befolkning. Prosjektet går på direkten på Internett fra 15. til 18. november.

Brukeridentitet og e-post-adresser fjernes fra svarene slik at personidentitetene ikke blir kjent for andre. Informasjonen skal heller ikke brukes til noen form for markedsføring.

De åtte spørsmålstemaene er Ekteskap, Helse og velvære, Lov og orden, Oppdragelse og utdanning, Religion, tro og frykt, Sjekking og sex og Søvn og drømmer. Resultatene vil foreligge straks undersøkelsen er ferdig.

Selskapene 3Com, BEA Systems, Harris Interactive og Sun Microsystems står bak teknologien som benyttes til undersøkelsen. Prosjektet er også en anledning for selskapene til å prøve ut ny teknologi.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.