SAMFERDSEL

Avinor-topp trekker seg

Flysikringsdirektør Anne Grette i Avinor har vært med og frontet omstillngsprosessen. Nå føler hun at jobben undergraves.
Flysikringsdirektør Anne Grette i Avinor har vært med og frontet omstillngsprosessen. Nå føler hun at jobben undergraves. Bilde: Avinor
Tore Stensvold
16. nov. 2005 - 13:53

Stormløpet mot Avinor-ledelsen skal ikke være årsak.

Derimot trekker hun seg fordi en ny evaluering av omorganiseringen settes i gang. Da hun begynte jobben i 2003, var det for å bidra til omorganiseringen.

Rettferdiggjør opprør

Nå oppfatter hun at en evaluering av det arbeidet hun har vært med på, kan oppfattes som rettferdiggjøring av motstanden til organisasjonsendringen.

Ifølge en pressemelding fra Avinor, sier Grette at hun takket ja til jobben som leder av flysikringsdivisjonen i mars 2003 fordi hun hadde tro på den endringsprosessen som var vedtatt.

Tro på endring

- Det har jeg fortsatt, sier hun, og legger til: - Jeg oppfatter at beslutningen som nå er tatt om å evaluere Avinors organisasjonsform, legitimerer motstanden mot endringene. Derfor har jeg besluttet å si opp, uttaler Grette.

Administrerende direktør Randi Flesland i Avinor uttaler i pressemeldingen følgende i tilknytning til Anne Grettes oppsigelse:

Takker

- Jeg tar Anne Grettes oppsigelse til etterretning. Hun har gitt vesentlige bidrag til omstillingen i Avinor. Jeg har satt stor pris på å ha Anne med i konsernledelsen og takker henne for den innsatsen hun har gjort for selskapet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.