GRATISPROGRAMMER

AVG Antivirus - gratis virusbeskyttelse

Stein Jarle Olsen
30. jan. 2008 - 17:32

De aller fleste av oss har på et eller annet tidspunkt benyttet en av antivirusprogrammene som følger med de fleste nye PC-er: Norton, Norman, McAfee eller liknende.

Problemet er bare at lisensene for disse ofte bare varer i for eksempel en måned, seks måneder eller et år – og da må man plutselig begynne å betale for å bruke dem.

Veltestet

Derfor er det viktig å vite at det også finnes mange gratis alternativer, og AVG Antivirus er kjent for å være et av de aller beste.

Programmet har et ryddig grensesnitt, krever ikke mange ressurser for å kjøre, og har av mange uavhengige nettsteder blitt klassifisert som et program som finner de aller fleste virus, trojanere og andre PC-infeksjoner.

Scanner i sanntid

Installasjonsprosessen er enkel, og utviklerne kommer ofte med nye programoppdateringer slik at du alltid er beskyttet mot de nyeste og mest utspekulerte virusene. AVGs såkalte ”Resident shield” scanner til og med alle programmer idet du kjører dem, slik at du ikke risikerer å kjøre noe som kan skade maskinen din. Programmet har også en e-post-scanner som beskytter deg mot de forhatte e-post-virusene.AVG Antivirus koster ingenting, krever ingen registrering og kan lastes ned fra produsentens hjemmeside. (ikke velg download.com-speilet, produsentens eget er langt, langt raskere.)

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.