T2

Avansert familievideo

Og som en bonus til oss som ofte peser rundt i fjellheimen med sekken full av skismøring, spader og proviant, er nyhetene krympet med hele 40 prosent i forhold til forgjengerne.

Det beste av alt er at de er fylt opp med mye mer godsaker.

Modellene har elektronisk bildestabilisator og 14 eller 18X optisk zoom. Fordi bildebrikken er vokst til 1,33 megapiksler, kan du også ta stillbilder av den solbrente familien din med bra kvalitet.

Du kan faktisk spille inn video på båndet samtidig som du tar SXGA stillbilder til minnebrikken. Den høyoppløselige bildebrikken gjør det også mulig å ta bredformat, det vil si 16:9 video.

Kameraet har en egen knapp som skriver ut bildene, og du kan velge skriver fra alle merker som støtter PictBridge-standarden. Canon har også krydret kameraet med DIGIC-prosessoren som de har utviklet som en plattform for alle sine video- og still-kameraer.

En egen LED-lampe gjør det mulig å lage video i stummende mørke fral tre meters hold, og det kan jo være nyttig når talglyset er brent ned. Fra 8000 kroner inkl. moms må ut med for herligheten når kameraene dukker opp i slutten av april.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.