Automatisk konfigurering

Beijer Electronics introduserer “fast forward engineering” med Warp Engineering Studio

Med Warp lover Bijer automatisk konfigurering.
Med Warp lover Bijer automatisk konfigurering.
26. mai 2016 - 07:00

Beijer Electronics er stolte over å kunne lansere  Warp Engineering Studio. En programvare som vil revolusjonere arbeidet med automasjonsløsninger.

Spar tid med smarte objekter

En kraftfull funksjon i Warp Engineering Studio er introduksjonen av smarte objekter. Et smart objekt inneholder komplett funksjonalitet som PLS kode, HMI bilder, etc. Dra et smart objekt inn i ditt arbeidsområde og slipp det inn i objektene i din løsning. All forhåndsprogrammert funksjonalitet overføres dermed til utvalgte objekter. Smart, tidsbesparende og sikkert, skriver Beijer i en pressemelding.

Automatisk konfigurering

Vis mer

Warp vil automatisk konfigurere alleinnstillinger, det være seg maksinvare, programvare eller kommunikaasjonsinstillinger.  Dette vil så kobles til individuelle applikasjonsverktøy som er relevante i for den løsningen som bedriften har valgt. Det som før kunne ta dager å konfigurere kan være opp å gå på minutter, med noen få klikk.

Fikk du med deg: Maskiner kan tenke som mennesker

Industrielle apper i Smart Store

Fremtiden for utviklingen av automasjonsløsninger er objektorientert, visuell og brukervennlig. Med introduksjonen av vår Smart Store, vil du finne et voksende antall industrielle apper – smarte objekter, programvare og programvareoppdateringer, som du kan laste ned og bruke umiddelbart.  

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.