BYGG

Asplan Viak kjøper ingeniørselskap

SAMMEN: Petter Nome, til venstre, har solgt selskapet sitt til Asplan Viak, her representert ved administrerende direktør Øivind Mork.
SAMMEN: Petter Nome, til venstre, har solgt selskapet sitt til Asplan Viak, her representert ved administrerende direktør Øivind Mork. Bilde: Asplan Viak
Joachim Seehusen
31. mars 2011 - 10:41

Dette oppkjøpet styrker Asplan Viak styrker innen fagfeltet VVS, energi og miljø. Medarbeiderne i Ingeniør Petter Nome får tilknytning til et større og bredere fagmiljø med mange spennende utfordringer, heter det i en pressemelding om kjøpet.

– Vi har med dette fått på plass en brikke som har stått på strategiplanen vår i noe tid. Kjøpet gir oss en kompetanse og en kapasitet som vi definitivt har bruk for. I tillegg har vi truffet mennesker som vi tror glir rett in i vårt miljø, sier Øyvind Mork, administrerende direktør for Asplan Viak.

Utviklingsmuligheter

Også Petter Nome gir uttrykk for at han er fornøyd.

– Vi har funnet en eier som vi tror vi vil trives med og som gir oss bedre utviklingsmuligheter” sier Petter Nome.

Ingeniør Petter Nome AS har 14 ansatte og kontorer i Sandvika og Sem.

Asplan Viak AS er et tverrfaglig ingeniør-, arkitektur- og rådgivningsselskap med samlet 630 ansatte. Selskapet har hovedkontor i Sandvika og er landsdekkende med 20 regionale kontorer.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.