Aspargin blir akrylamid Leif Haaland Arbeidsliv 21. okt. 2002 - 09:12 Facebook Twitter Linkedin Se alle ledige jobber Det er særlig mye aspargin i poteter og visse kornsorter, skriver Ny Teknik.Mest akrylamid er funnet i potetgull, pommes frites, kavringer og hardstekte rugbrød. Arbeidsliv Arkivnyheter Energi Nina (30) gikk fra trainee til direktør på fire år: – Ble kastet ut på dypt vann med en gang Avsender: Aspargin blir akrylamid
Nina (30) gikk fra trainee til direktør på fire år: – Ble kastet ut på dypt vann med en gang Avsender:
DNV GL sender regningen videre: Firma med 25 ansatte har fått «Helge Ingstad»-krav på 15 milliarder kroner
Kommentar Ole Petter Pedersen Redaktør Vi trenger å sette nye rekorder for kraftproduksjon hvert år framover
Sliter med mangel på åpne data: Multiconsult sitter på enorme mengder grunnundersøkelser og er positiv til å dele «arvesølvet» sitt