NYHETER

Arnt Rønning ny sjef i Oslo Vei

Arnt Rønning, (52),er ansatt som administrerende direktør i Oslo Vei AS fra 1. oktober 2005. Han overtar dermed stafettpinnen etter avtroppende direktør Jan Engen, som går av med pensjon.

Arnt Rønning, ny adm.dir i Oslo Vei AS.
Arnt Rønning, ny adm.dir i Oslo Vei AS.
Jarle Skoglund
3. okt. 2005 - 07:31

Rønning er gift, har to voksne barn, og har en Master i ledelse fra BI.

Arnt Rønning har lang erfaring med prosjektledelse fra entreprenørbransjen ervervet gjennom flere års arbeid bl.a. i Ing. F. Selmer / Selmer Furuholmen / Selmer Sande Entreprenør AS. Han har også arbeidet med eiendomsutvikling og i fiskeindustrien. Rønning begynte i Oslo Vei AS som konsulent i oktober 2003. I løpet av de siste to årene har han bistått ledelsen i selskapet i forskjellige prosjekter, blant annet knyttet til omorganiseringen som etterfulgte etableringen av Oslo Vei AS som eget selskap.

- Jeg gleder meg til å ta tak i utfordringene i Oslo Vei AS, sier Rønning.

- Bedriften vår har høy kompetanse innen flere områder og mange erfarne og dyktige medarbeidere. Det er viktig å videreutvikle våre kunnskaper, ferdigheter og erfaringer slik at disse kan være til nytte for våre kunder. Vi skal tilby kundene våre høy kvalitet til konkurransedyktige priser. For å være i stand til dette er det vesentlig å utvikle en organisasjon som vil være best på endringer, hvor hver enkelt medarbeider tar ansvar både for helheten og seg selv. Hver og en av oss må bidra til å finne kreative og gode løsninger på krevende utfordringer. På denne måten kan vi skape resultater og sikre både bedriften og arbeidsplasser i fremtiden. Det er en viktig del av ledernes rolle å skape grobunn for et slikt lærende miljø.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.