IT

Årets julegaver kåret

14. nov. 2007 - 08:55

Årets julegave er Philips demringslampe som gjør våkneprosessen til en behagelig opplevelse på grunn av økende lys og ikke noe hjertestoppende sjokk som den tradisjonelle vekkerklokken gir.

Se mer: BILDESERIE: Alt du egentlig vil ha til jul

Touch you

Årets fotoprodukt er ikke lenger kamera eller noe slikt, men den digitale fotorammen. Og i dette tilfelle til Kodak for deres versjon av produktet.

Årets bærbare var ; iPod Touch. Spørsmålet er om det blir nok til alle selv om Elkjøp lover at de har fylt opp lagrene i påvente av bestillinger til Nordpolen

Årets klassiker

Koss Porta Pro har vært på markedet siden 1984 og selger fremdeles friskt. Kanskje flere gange enn noen gang er ungdommer utstyrt med slike hårbøyler.

Årets mobil er selvfølgelig veldig tettpakkede N95 som er både GPS, telefon 5 MP kamera, videokamera PDA, musikkmaskin og mye, mye mer. En garantert vinner.

For spillfolket

Årets spill er utrolig populære Guitar Hero III som nå kommer på alle plattformer og som kan spilles mot andre over Internett.

Årets spillmaskin er PS3. Gaven som både gir supergrafikk på spillene og full utnyttelse på film på den nye HD-TV-en.

En Kuru for alt

Årets TV er Pioners Kuru, som er deres åttende generasjons plasma-TV. Den er dyr, men du verden. Det er ingen over eller ved siden i dag med et svartnivå som vi bare finner blant de underjordiske.

Og som Årets tilbehør stakk Monster av med prisen. Folk kjøper tilbehør som aldri før og troen på den ultimate kabelen som kvalitetskriterium holder seg.

Hvit til julen

Årets hvitevare er Elektrolux nye kjøleskap i energiklassen A++ som har fått navnet Hagaskapet, etter olje og energiministeren som har etterlyst mer energieffektive hvitevarer.
Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Trer frem med omstilling som innstilling
Trer frem med omstilling som innstilling

BILDESERIE: Alt du egentlig vil ha til jul

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.